Ja jsem napriklad hledala asistentku, zajemcu nebylo moc, bylo to totiz na dobu urcitou po dobu trvani projektu, ale ten prehled, co mi tam chodil, to bylo neco neskutecnyho. Vlastne jsem chtela jen aby se dorozumela anglicky, zvladla objednat hotel, taxik, restauraci a obcas neco nakopirovala. Za to jsem nabizela cca 25k hrubeho. Prisla mi treba slecna a rovnou spustila jednak, ze pod 30k teda nepujde, pri anglicke casti pohovoru, kdy mela jen zachytit zakladni udaje a poznamenat si je, me zastavila po chvili a rekla - teda ja umim anglicky naprosto perfektne, ale vy mate tak strasny prizvuk, ze vam nerozumim ani slovo. Tak jsem ji velmi rychle vypoklonkovala, jina zas nerozumnela obsahu a tak si ho vymyslela, nechapu, proste zkusila, jestli se trefi... dala jsem ji text, kde byl plan projektu, implementace noveho SW od firmy Nugget a ona zacala, ze jde o uvedeni noveho nugatoveho napoje na trh...
No ale co mi vadilo, ze HR mi rovnou vyhazelo vsechny, kdo meli zkusenost s vyssi pozici, prave proto, ze jsou "prekvalifikovani", jako se to stava Grantorino, pritom nekteri fakt vypadali dobre a proste tohle na tu omezenou dobu delat vazne chteli...