• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRALIKlide z maringotek
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    PETPET: tak pro dva tisíce se dá i zajet, bych klidně zatlačil, za pár telefonátů to stojí... jako jasný, slibem nezarmoutíš a nevím, jak jsi na tom co se týče pruzení, já jsem celkem hněvivá forma bytí, takže bych byl asi nepříjemnej... jen tak se nedat... ale chápu, ono to někdy za to nestojí.
    KOUSICEK
    KOUSICEK --- ---
    ta je bozi :-)
    GHANTA
    GHANTA --- ---
    hej bussmane tak to vubec není malej styl :D
    BUSSMAN
    BUSSMAN --- ---
    cus,tak jsem po 2 mesicnim shaneni a objizdeni nakonec poridill novou krasavici,vonela medem a vcelim voskem a do posledni chvile v ni žil starej traper i se svejma vcelama.ma to zeleznej ram ze staryho autobusu,prace je na tom jako na skoro kazdy,takze vsechno dolu a pak zase nahoru.privez mi ji zde uz zminenej pan Ruckr coz je fakt mazak takze mu pridavam doporuceni,vezli sme to 250 km.

    NYA
    NYA --- ---
    PETPET: to je asi nějakej národní sport
    PETPET
    PETPET --- ---
    SWINE: hmmmm, anebo pujcit od Katchababy plny auto vis ceho a poslat mu to na zahradu... :-))
    SWINE
    SWINE --- ---
    PETPET: muzes mu to tam zapalit ....
    PETPET
    PETPET --- ---
    DARJEEL: No, zkousela jsem mu psat, kdyz jsme zjistili, ze neni zatepleno jak rikal a odpovedel, ze mi zaplati aspon material, ze posle 2000,- (haha). Neposlal nic a dal se neozval. Nevim... mam pocit, ze jedine co muzu udelat je negativni reklama, protoze se repasovanim maringotek zivi (jakoby jeho jedina prace).... coz nam i rekl - ze to dela poradne, protoze si nemuze dovolit aby se o nem spatne mluvilo... Mame fotky kazdopadne toho co nam prodal a toho jak vypada ted.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    PETPET: možná naivní otázka, ale nejde to vyreklamovat? Nebo aby aspoň snížil cenu... protože jestli vám tvrdil, že tam něco je, co tam ve skutečnosti není, tak to je trestný čin se všemi důsledky. Třeba by šlo se s ním nějak domluvit
    PETPET
    PETPET --- ---
    Tak, po ukvapene pozitivni recenzi musim zkonstatovat, ze nas pan z Uval docela slusne podvedl... Aneb: "Neni vsechno zlato, co se trpyti!" a jeste me napada neco o "zajici v pytli".
    Pan "spravil" maringotku kyblem laku, takze na prvni pohled vypadala krasne (no a jeste teda ty zaclonky!). Po zklamani z toho, ze pod papundeklem uvnitr neni zatepleni jak sliboval, nas cekala dalsi nemila prekvapeni - treba ohorely tramek, nektera prkna prohnila a napadena drevomorkou ci co to je a tak...bylo toho nemalo... :-(
    No, priste bych urcite koupila plechovou a klidne vybydlenou od cigosu - aspon bychom vedeli do ceho jdeme (z tehle nadhery je ted uplne stejne vybydlena a navic nas stalo spoustu casu a sil ji takto upravit, aby se na ni dalo vubec pracovat, zateplovat a zvelebovat).... Vyhledove dodam fotodokumentaci pro predstavu :-)
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    TSOH: dik! super!
    TSOH
    TSOH --- ---

    21st century Gypsies: New Age Travellers adopt horse drawn-caravans and a love of Facebook (as long as it's solar powered) | Mail Online
    http://www.dailymail.co.uk/...llers-adopt-horse-drawn-caravans-love-Facebook-long-solar-powered.html
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    PHARAO: led retez
    PHARAO
    PHARAO --- ---
    Katchaba: z jakych zarovek je to prekrasny osvetleni?
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    HANSDUTOSWARC: v tom pripade nevidim souvislosti s danym tematem diskuze. Rekla bych ze od toho jsou tu jine...

    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    HANSDUTOSWARC: jako s maringotkou jo :D
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    trosku toho zivota okolo maringotek :)

    HANSDUTOSWARC
    HANSDUTOSWARC --- ---
    ja bych to mel na par let...jak je to vubec s převozem jaka maximalní výška je povolena
    CLOWN
    CLOWN --- ---
    HANSDUTOSWARC: na stavbach na ne davaj A strechy z vlnityho plechu, tak jsem sito predstavil funkcne a neco podobnyho navarit na strechu kontejneru, par oken a schudky, jediny na co si dat bacha tak vejska pokud to ma zustat mobilni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam