• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRALIKlide z maringotek

    V prvni rade pro ty, kteri se chteji castecne vymanit z okovu otrokarskeho systemu, pro kutily i zahradkare, divky i chlapce, podiviny i samotere. Maringotka jako domov. Tuning, tipy a triky, kazdodenni tvrda drina a pocity sladke, kysele i hořké. Vitejte doma, lide z maringotek.

    nastenka: Pruvodce nakupem maringotky (resp. prednakupem) ...aneb nekupuj zajice v pytli

    related: [ Malá bydlení nejenom mobilní ]

    rozbalit záhlaví
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    PETPET: tak pro dva tisíce se dá i zajet, bych klidně zatlačil, za pár telefonátů to stojí... jako jasný, slibem nezarmoutíš a nevím, jak jsi na tom co se týče pruzení, já jsem celkem hněvivá forma bytí, takže bych byl asi nepříjemnej... jen tak se nedat... ale chápu, ono to někdy za to nestojí.
    SWINE
    SWINE --- ---
    PETPET: muzes mu to tam zapalit ....
    PETPET
    PETPET --- ---
    DARJEEL: No, zkousela jsem mu psat, kdyz jsme zjistili, ze neni zatepleno jak rikal a odpovedel, ze mi zaplati aspon material, ze posle 2000,- (haha). Neposlal nic a dal se neozval. Nevim... mam pocit, ze jedine co muzu udelat je negativni reklama, protoze se repasovanim maringotek zivi (jakoby jeho jedina prace).... coz nam i rekl - ze to dela poradne, protoze si nemuze dovolit aby se o nem spatne mluvilo... Mame fotky kazdopadne toho co nam prodal a toho jak vypada ted.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    PETPET: možná naivní otázka, ale nejde to vyreklamovat? Nebo aby aspoň snížil cenu... protože jestli vám tvrdil, že tam něco je, co tam ve skutečnosti není, tak to je trestný čin se všemi důsledky. Třeba by šlo se s ním nějak domluvit
    PETPET
    PETPET --- ---
    Tak, po ukvapene pozitivni recenzi musim zkonstatovat, ze nas pan z Uval docela slusne podvedl... Aneb: "Neni vsechno zlato, co se trpyti!" a jeste me napada neco o "zajici v pytli".
    Pan "spravil" maringotku kyblem laku, takze na prvni pohled vypadala krasne (no a jeste teda ty zaclonky!). Po zklamani z toho, ze pod papundeklem uvnitr neni zatepleni jak sliboval, nas cekala dalsi nemila prekvapeni - treba ohorely tramek, nektera prkna prohnila a napadena drevomorkou ci co to je a tak...bylo toho nemalo... :-(
    No, priste bych urcite koupila plechovou a klidne vybydlenou od cigosu - aspon bychom vedeli do ceho jdeme (z tehle nadhery je ted uplne stejne vybydlena a navic nas stalo spoustu casu a sil ji takto upravit, aby se na ni dalo vubec pracovat, zateplovat a zvelebovat).... Vyhledove dodam fotodokumentaci pro predstavu :-)
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    TSOH: dik! super!
    TSOH
    TSOH --- ---

    21st century Gypsies: New Age Travellers adopt horse drawn-caravans and a love of Facebook (as long as it's solar powered) | Mail Online
    http://www.dailymail.co.uk/...llers-adopt-horse-drawn-caravans-love-Facebook-long-solar-powered.html
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    PHARAO: led retez
    PHARAO
    PHARAO --- ---
    Katchaba: z jakych zarovek je to prekrasny osvetleni?
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    HANSDUTOSWARC: v tom pripade nevidim souvislosti s danym tematem diskuze. Rekla bych ze od toho jsou tu jine...

    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    HANSDUTOSWARC: jako s maringotkou jo :D
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    trosku toho zivota okolo maringotek :)

    HANSDUTOSWARC
    HANSDUTOSWARC --- ---
    ja bych to mel na par let...jak je to vubec s převozem jaka maximalní výška je povolena
    CLOWN
    CLOWN --- ---
    HANSDUTOSWARC: na stavbach na ne davaj A strechy z vlnityho plechu, tak jsem sito predstavil funkcne a neco podobnyho navarit na strechu kontejneru, par oken a schudky, jediny na co si dat bacha tak vejska pokud to ma zustat mobilni.
    HANSDUTOSWARC
    HANSDUTOSWARC --- ---
    jj přemýšlel jsem o tom že bych třeba spojil dve buňky k sobe a nahoře třeba nejaky střešní okno ?
    CLOWN
    CLOWN --- ---
    HANSDUTOSWARC: bunky jsou praktycky daj se pristavovat k sobe, lehce na ne pridas podkrovni patro, a podobne, taky o ni hodne premejslim, a nebude ani vetsi problem s prevozem ci povrchem na parkovani, daj se prikoupit nohy ....
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    HANSDUTOSWARC: uf, já vlastně ani nevím, ale z těch fotek se to dá představit, na kraji je ta dvojpostel a jak je vedle to křeslo, tak to je to samý, který vidíš na té druhé fotce, vedle něj ještě stůl s kompem, vedle dveří police s knížkama....plus pak ta kuchyňka, která je v té předsíni....jediná nevýhoda je, že je tam celkem tma, protože zadní okno přikrýté tou plachtou je u zdi, takže je dobrý na větrání, ale ne na prosvícení...i když teď přes léto je to příjemný, taková chladivá sluj :-)
    HANSDUTOSWARC
    HANSDUTOSWARC --- ---
    to je husty taky přemyšlím o bunce ale mam strach ze bude moc mala jak ji mas velkou _?
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    topit budu asi petrama, dřív jsem byl v malém baráčku, kde bylo zbytečně ústřední topení, takže se kromě obýváku, kuchyně a koupelny vytopoval i sklep a vystačila paleta briket za cca 4500 kč, takže počítám, že do unima mi bude stačit tak třetina, maximálně polovina, protože od předchozího obyvatele mám info, že je dobře zateplená
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    sice to není maringotka, ale unimobuňka, takže lehce OT, snad nevadí....moje bydlení od letošního dubna

    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    NYA: njn, ladíme si hnízdečka, to je jasný... proto jsou důležitý hromadný setkávání... však já zas přijedu, ono to tunění má taky svůj konec, zvlášť ta velká řešící fáze :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam