• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRALIKlide z maringotek
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    HANZULE: to presne planujeme. Je to nastavení délky ok, co se stability týče?
    Mám připravené nápravy, takže můžeme nápravy dát jak chceme.

CUKI: jsi si tím majákem u 2,55-3,00 jistý?
    Jsem to hledal a našel jsem, že do 3,00m stačí označit "šátkem" a povolení není potřeba.
    Taky jde o přesah přes návěs, kde jsou jasně daná pravidla, myslím, že něco jako 400mm na každou stranu je na označení a pokud je to víc, tak už je to na ohlášen a povolení.
    Je ale možné, že to byla nějaká starší informace, neb jsem to našel na nějakém "traktor fóru"
    JOHY
    JOHY --- ---
    HANZULE: na mě je to moc pohádkovo - hobití, ale pěknej kus řemeslný práce!
    HANZULE
    HANZULE --- ---
    CUKI: Jelo to jen jednou z vesnice do vesnice cca 8km za traktorem normalne za bilyho dne bez zadnych povolenich, ale jak rikas na dalsi vzdalenost by to chtelo resit jak jsi psal ty.
    CUKI
    CUKI --- ---
    HANZULE: Jak s tím jezdíš na silnici? Tam je limit 2,55m!Jinak musíš s majákem, požádat o povolení a nad 3,2m je potřeba i minimálně jedno doprovodné vozidlo! Nebo se to dá vyřešit nějak jinak?
    Bejvalej kolega takto vezl na návěsu nějakou ocelovou k-ci asi 3m širokou asi 30km po okreskách a chytli ho floydi a měl to jako obecný ohrožení a byl rád, že vyvázl jen s tučnou pokutou.
    HANZULE
    HANZULE --- ---
    CUKI: dekuji
    HANZULE
    HANZULE --- ---
    ZATAMOKO: Na dylku jsem protahl podvozek asi o 1,6m takze celkova delka je skoro 10m a na sirku to ma vevnitr 2,8 a z venku 3,35 + 0,3 presah strechy na kazdou stranu. po silnici to jelo v pohode, ale pak najezd na louku byl adrenalinek neb jak je to siroke a ma to uzky rozvor tak se to dost naklanelo na strany.
    CUKI
    CUKI --- ---
    HANZULE: Klaním se, před dokonalostí. Nádherná řemeslná práce, co se jen tak nevidí!
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    HANZULE: krásná práce! :)
    Jaký má rozměr?

My máme podvozek 2,4x8m a přemýšlím, že bych ji přifouk na 3x8,5
    HANZULE
    HANZULE --- ---
    PHRASE: rekneme ze to byla praxe predtim nez jsem sel na rekvalifikac a zacal se tim zivit :+)
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    HANZULE: to bych spíš tipla, že jsi byl truhlář i před tím :)
    HANZULE
    HANZULE --- ---
    FEEX: klidne, od te doby co jsem to postavil tak se ze me stal truhlar, takze objednavas? :+) Jo a tenhle kousek budu tak za 3 roky prodavat
    FEEX
    FEEX --- ---
    HANZULE: super, nechceš je dělat na objednávku?
    HANZULE
    HANZULE --- ---
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    HANZULE: nemáš někde i fotky interiéru?
    fakt moc krásná práce, akorát teda mně se moc nelíbí ten styl oken zvenku, ale proti gustu... :D
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    ZATAMOKO: 4 nebo 5cm teď netuším co sem koupili, mezera mezi vnitrni a vnější stěnou je 4,5cm.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    BALOSH: kolik cm jsi daval?
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Tak sem dneska nahodil izolaci (lněnou) celkem paráda... když sem začal v 10h tak bylo v maringotce 27 když sem měl půlku hotovou ve 14h tak bylo uvnitř už jen 23. Sem opravdu nadšenej.... ještě střecha a bude tam skvěle
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    CUKI: tohle byla celkem adhoc akce, tak moc fotek nemám, ale něco k tomu dám dohromady vč. popisu.
    Původní plán byl jednoosej 2x3m a nakonec z toho je 6x2.5 :))
    Použili jsem "koňák", který jsme nastavili na každé straně o 125cm.
    CUKI
    CUKI --- ---
    ZATAMOKO:Nechceš hodit někam pár fotek a informací o stavbě toho podvozku? Myslím že by to bylo hodně přínosný...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam