KOOTCHA: Popravdě mě vadí(nebaví mě), jak mé slova automaticky strašně neguješ a vydedukuješ si z nich něco, co jsem nikdy nenapsal, nebo myslel úplně jinak. Například s tou přežitou k-cí. Tam jsem psal jen o tom že maringotka jako taková, má různé k-ní prvky a rozměry poplatné tomu co bylo potřeba v době kdy vznikala. Držet se křečovitě všech původních ideí, je prostě za mě trochu mrháním možnostmi. Nic víc. Většina lidí (alespoň kolem mě) ty maringotky dneska už používá prostě jinak a tak se držet některých věcí je prostě v mých očích škoda. Tahle konkrétně má u mě třeba palec nahoru za větší šířku, topení elektrikou a pod.
Pokud se ti nechce na dotazy ke k-ci odpovídat, nikdo tě nenutí. Chápu, že se chceš třeba jen pochlubit a respektuji to. Ale jinak je zvykem, že se v takovémto diskuzním fóru právě přesně o tomto diskutuje. Proto jsem se zeptal, protože mě to zajímalo.
Já své k-ce zde:
[ Ekologické, nízkonákladové a nízkorozpočtové stavby (max do milionu Kč) ]
mnohokrát popisoval a nemám problém s tím se o detaily podělit. Ostatně i pár desítek lidí z Nyxu některou z těch staveb viděli na živo. Několik z nich něco podobného na základě těchto informací už něco takového pro sebe postavilo a nebo staví.
Video jsem viděl, ale na tom je pouze postavená základní k-ce. Jestli jen toto trvá pět hodin, tak na tom není co vysvětlovat. Jakákoliv jiná dřevěná k-ce se dá udělat za podobný čas. Z toho obrázku s cenou, jsem měl za to že to umí složené převézt a za pět hodin na místě to dát do kupy komplet. Proto jsem se tomu podivoval. Hrubá k-ce totiž tolik netrvá, ten zbytek je horší. Bez dalších informací ale nebylo vidět do jaké fáze je to myšleno.