Zdravím všechny. Potřebovala bych se dostat k veřejnému zdroji pitné vody v Praze. Jsem v koncích, na benzince jsem se domluvila a když jsem přijela po čtvrté, tak mi řekli, ať se zařídím jinak (dost sprostě), že si to rozmysleli, nemají to jak vykazovat, nemají povolení k prodeji vody a zadarmo mi ji poskytovat nebudou i přes to, že tam beru benzin a plyn. Na Shellce poskytují vodu z venkovního kohoutu (snad i v roce 2023, zpráva na webu je z roku 2013), ten ale nebude v zimě v provozu.
Po zkušenosti z benziny se mi vážně nechce jít do hospody a někoho se doprošovat. Udělali ze mě naprostou socku co si jako myslím, že mi někdo někde bude dávat vodu zadarmo, když všichni platí vodné a stočné - nemám problém platit tyto náklady samozřejmě, ale každý v tom vidí naprosto nevím co. Možná mi to tady někdo vysvětlí, jak je moje chování v rozporu s něčím? Fakt to nedokážu ani pojmenovat.
Takže, máte někdo zkušenosti/tipy s odběrem vody? Jedná se mi o 50l-70l jednou týdně/jednou za dva týdny dle spotřeby do kanystrů. Pitnou vodu budu mít doma snad na konci ledna.
Jsem řidič začátečník, tak se mi hodila benzina tady vedle baráku, takže potřebuji někde v okolí Koloděje/Dubeč/Běchovice/Újezd.