• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    KRALIKlide z maringotek

V prvni rade pro ty, kteri se chteji castecne vymanit z okovu otrokarskeho systemu, pro kutily i zahradkare, divky i chlapce, podiviny i samotere. Maringotka jako domov. Tuning, tipy a triky, kazdodenni tvrda drina a pocity sladke, kysele i hořké. Vitejte doma, lide z maringotek.

nastenka: Pruvodce nakupem maringotky (resp. prednakupem) ...aneb nekupuj zajice v pytli

related: [ Malá bydlení nejenom mobilní ]

rozbalit záhlaví
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    SMYSLOV: Bude to podvod. FAKE. Rek bych, ze driv vystupoval pod jmenem "XxX" nebo "XyX" apod., ale uz tam mel hodne negativnich hodnoceni, tak ted ma jine jmeno. Scenar obdobny. Stahuje fotky marin z netu (ty 3ks A3S totozne), ktery vubec nema, laka na nizky ceny. Pak tvrdi, ze to resi s kolegou, takze ted nevi, jaky jsou a kde jaky ne... Ve finale nabizi jednu zlutou schnilotinu asi za 60k. Jakej to ma smysl, tak to netrusim... ale ty fotky se tam ruzne tocej.
    Jeden cas sem furt koukal na tu dederonskou zkosenou, fotky stejny, ale lokaci to menilo po cely republice.
    Dovolat se tam je taky kumst a pak slysis jen naky vypraveni... :/

Kdyz sem to sledoval, napsal sem i neg. referenci... uz na to prdim.
    https://www.bazos.cz/hodnoceni.php?idmail=4798851&idphone=1467105&jmeno=XxX
    SMYSLOV
    SMYSLOV --- ---
    PHRASE: nebo :)
    CUKI: tak já to sem dávám třeba to někdo využije otestuje...
    CUKI
    CUKI --- ---
    SMYSLOV: Najednou prodává několik podezřele levných marin, po celé ČR?
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    SMYSLOV: Nebo mu tam chybi nula
    SMYSLOV
    SMYSLOV --- ---
    CUKI: to nevim, ale pravdou je že jsem to neověřoval.
    CUKI
    CUKI --- ---
    SMYSLOV: To je nějakej fake účet ne?
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    SHAMOT: mame, ale je praha vychod :/
    SHAMOT
    SHAMOT --- ---
    nemate nekdo tip na dopravce ktery by mi levne odvezl kratkou lesanku od Lovosic do Prahy? Ma to 4,5m tak mi prijde zbytecny kvuli tomu volat Navratilovi
    SMYSLOV
    SMYSLOV --- ---
    https://auto.bazos.cz/inzerat/222243700/maringotka.php
    ta cena a ceny těch dalších co prodává
    MBL409
    MBL409 --- ---
    Projekt venkovní sprcha se začíná rýsovat.
    Uvnitř obložíme dřevem, nádrž je připravená..

LUISA
    LUISA --- ---
    Zdravím, porozhlížím se po hotové maringotce (zatepleni, kuchyn,koupelna), predstavovala bych si cenu 250tis., doufam, že to je trochu realny v tydle dobe)) tak kdybyste nahodou vedeli o nekom v okoli, prosim do zpravy) diky
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    SHAMOT: držím palce. ;)
    máš dobrý, že je teď sucho
    SHAMOT
    SHAMOT --- ---
    HEJSEK23: vsichni traktoristi z okoli jsou busy na polich, tak jsem to tam vcera proklestil a budu doufat ze to projedem:) nakonec jsem si placnul se starym Navratilem, Jihlava plus Slustice dohromady za 28k
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    SHAMOT: a ty Sluštice i s vytáhnutím až zespoda? Nebo tam budeš muset ještě i traktorem? Když jsem tam byl naposledy letos na jaře, tak jsem si zrovna říkal jak tohle odtamtud někdo dostane 🤔
    SHAMOT
    SHAMOT --- ---
    NEBIQUE: Nevim jak to ma na km ale Slustice nacenil na 10k, Jihlavu na 22 a Slavonice na 28, lol. A s tim mladym se ani neda moc smlouvat, tak kdyztak prosim klidne posli kontakt do posty, dik
    NEBIQUE
    NEBIQUE --- ---
    SHAMOT: kolik účtuje za km?
    Mám známého z Kladna, už nám jednu maringotku vezl levně, ale o aktuální cenu bych se musel zeptat.
    SHAMOT
    SHAMOT --- ---
    v následujících tydnech budu resit presun trech maringotek do Prahy, jedna je ve Slusticich, druha v Jihlave, treti ve Slavonicich. Poradite nekdo dopravce? minuly tyden mi vezl neco Navratil, vsechno v poradku, ale je fakt drahej..
    TSOH
    TSOH --- ---
    Regály s posuvnými policemi jsou koukám ideální pro včely samotářky. Vše obsazeno..
    IMG-20260523-161928
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    Sem rad, ze uz prichazi jaro, ale tahle fotka taky stoji za to! :)

VLKSAMOTAR
    VLKSAMOTAR --- ---
    new wave inzerátek:
    Tiny House — Mobilní bydlení na kolech
    https://tinyhouse.pages.dev/

CUKI
    CUKI --- ---
    MBL409: To je právě to, já mám pocit že ten pozemek je sice sousedící s RD, ale ÚP je už mimo zastavitelné území. No a ten článek se snaží tlačit představu že je to u RD, což je dost zavádějící i když to je napsané správně. Pro člověka neznalého o může být dost matoucí.

Nicméně ten výrobek plnící funkci stavby už v této části uveden takto není. V mnoha ohledej je ale zase přísnější i když to nevypadá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam