• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORALPlanetside 2
    KORAL
    KORAL --- ---

Budete hrát po optimaličaním Patch

4 hlasy od 4 respondentů

LOJZEE
      LOJZEE --- ---
      jo ja to dostal, ale bojim se to zapnout, apx az mi to dojede, tak me ta hra asi nebude bavit uz .) hrat to po trech dnech zas za pulku.)
      KORAL
      KORAL --- ---
      Takže jen tak mimochodem - každý kdo se lognul alespoň jednou minulý týden na svůj TR alt dostal 100% xp boost na 3 dny. Najdete ho v notifications a můžete ho odemknout na jakémkoliv charakteru, ale máte jen jeden na account takže ať to neodemknete na altovi xD.
      KORAL
      KORAL --- ---
      Takže

Po nainstalování dalších 6GB (celkem 12GB) nenastala žádná změna. Z toho lze uvozovat, že této hře bohatě stačí 6GB RAM a doporučovaných 8GB není potřeba.

V tuto chvíli má na vliv FPS jen dvě věci :

1. Grafika - nejlépe SLI

2. CPU - nejlépe 5GHz
      KORAL
      KORAL --- ---
      Tak jsem to testoval a zkoušel s 12GB RAM.
      Nárust FPS : 0 Min/Max
      KORAL
      KORAL --- ---
      Tak dneska přidám dalších 6GB RAM, tudíž jsem zvědav, zdali a jaký rozdíl to bude mít na FPS.

Zárověn jsem si hrál s taktováním a zkoušel jsem ruzne frekvence CPU na výkon ve hře.

Moje poznatky :

2,8 GHz - Min 22 Max 76 FPS

3,6 GHZ - Min 26 Max 110 FPS

4 GHz - Min 32 Max 120FPS

Vše testováno na rozlišení 1920 x 1200 s 6GB RAM a grafikou GTX 680 2GB

Detaily Hight/Ultra
      Kromě ShadowQuality - Low
      Flora Quality - Medium
      Particles - Low

Fof Shadows, Motion Bluer, Ambient occlusion - Off

Testování probíhalo na Milleru, kontinent Indar. Vždy v těch největších řežbách, kde je cca 200 lidí s technikou. Takže o výbuchy a střelbu není nouze.
      KORAL
      KORAL --- ---
      LOJZEE: no na Milleru se většinou bojuje o Biolaby a techplanty. O boční základny nemá nikdo zájem. Takže jít najistotu do Biolabu ;-)
      LOJZEE
      LOJZEE --- ---
      prijde mi, ze v noci a k ranu hlavne jak je nejak min lidi a je to tak roztahany, ze se nidke poradne nebojuje. mohli by udelat nejaky jeste dopnujici mody, nejaky oblasti, kde by melo smysl bojovat v takovejhle chvilich, protoze zabirani prazdnejch zakladen je celkem nuda.
      KORAL
      KORAL --- ---
      Každopádně jsem objednal ještě 6 GB RAM, tak až dorazí a namontuji je, tak písnu jaká je realita :-)
      KORAL
      KORAL --- ---
      LOJZEE: Tak jsem si prošel net a je to tak :-)
      Pokud si chce člověk užít na max detaily a má na to CPU 3,4 GHZ a víc a ktomu aspon GTX 660. Je potřeba mít minimálně 8GB RAM. Spíš je doporučeno 12GB+

Takže investice do RAM, přitom, když si pustím PS2 a mrknu do tasku, tak mam využito jen 5GB ze 6GB. Ale je to možná tím, že si swapuje na HDD.
      LOJZEE
      LOJZEE --- ---
      KORAL: to si spis vygoogluj, ja tam neco vycvaknu a uz to nikdy nezacvakne, to zname, nejsem moc hardwarovej typ.)
      KORAL
      KORAL --- ---
      LOJZEE: jasně, mě šlo o to zdali má smysl kvuli tomu přikupovat pamět a nebo ne.
      A jinak stačí vycvaknout jeden modul pamětovej :) Protože 8 GB = 2x 4
      LOJZEE
      LOJZEE --- ---
      KORAL: jak? nevim jak. nechce se mi v tom moc hrabat.)
      KORAL
      KORAL --- ---
      LOJZEE: hele dokázal by jsi to hodit jen na 6GB Ram ? Docela by měl zajímalo, jestli deklarovaných 8GB je podmínkou a nebo stačí i těch 6GB.

Díky
      KORAL
      KORAL --- ---
      tedy optimalizace :-D
      KORAL
      KORAL --- ---
      Informace o tom, jak pokračují aktualizace - ZDE
      KORAL
      KORAL --- ---
      LOJZEE: Tak jsem si provedl tvé nastavení a opravdu je to mnohem lepší :-) At žijou experimenty, každopádně dokud nebude uvedena optimalizace na víc jader, tak stále budeme limitováni výkonem CPU pro jedno jádro.
      KORAL
      KORAL --- ---
      LOJZEE: Lokaci a nebo tedy i úkol jaký máš udělat/splnit, najdeš po zmáčkjnutí TABULÁTORU. Je to uplně dole v tom okně co se ti otevře. Máš tam kolik už je z daného ukolu splněno a nebo kolik % uzemí tvoje imperium už získalo oproti ostatním.
      Momentálně jsou linky na dvou kontinetech, Indar a Esamir. Tam musíš mít k techplantum a biolabum linky, aby si je mohl zabrat. Ameriš je zatím bez linek (ale brzo i on je bude mít) a tam ti stačí mít hexa napojení :-)
      LOJZEE
      LOJZEE --- ---
      KORAL:
      i5-3470 3.2ghz 3.6ghz
      8gb ram
      gefore gtx 650ti
      ssd nemam .)

za 10 000xp je 40 certu, ne?
      jinak dik.. a co se tyce lokaci tech eventu, tak kde to vyctu? a teda nemuseji byt ani linkuty? muzou byt nekde urpostred nepratelskyho uzemi?
      KORAL
      KORAL --- ---
      Ps : hod sem tvoji HW sestavu pls :-D
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam