• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AVATAR: a to jsem občas na ně fakt ostrá. A přes ten zadek občas dostanou i tak, že si toho i všimnou. Ale ono se v tomhle věku s tím dítětem zkrátka nedá domluvit. Když nepotřebuje lézt po výškách, je snadný ho v tomhle "vychovávat" a říkat, co všechno bych nedovolila. Dcera taky nikam nelezla a nic nekramařila. Ale s klukama je to fakt jiný. Oni ví, co znamená "ne", ale ještě jim nedocvakává, že to "ne" je v určitých případech zkrátka "trvalé". :-) Tak je to taková hra na "kdo s koho". A neposlouchají nikoho, nejenom mě :-)
    TANAIS: to je mi jasny. Zjevne z tebe maji fakt prcu ;)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    dvojčata provdaná za dvojčata

TANAIS
    TANAIS --- ---
    AVATAR: na chlapce nezabírá nic :-) My jsme původně vůbec nechtěli, aby na tu lavici lezli. Pak jsme trochu slevili s tím, že když tam budou sedět, tak dejme tomu. Oni ví, co znamená "sednout" a "hačí". Ale netankuje je to :-)
    jsem skoro rad, ze mi decka nezacnou chodit zaroven, protoze to vypada dost na hlavu ;)
    TANAIS: to "sedni!" zni jako trening myho psa :)
    az na to, ze ten posloucha. Docilil jsen toho odmenou po splneni rozkazu :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AVATAR: nojo, naši chlapci poslouchají na slovo. Jenom jsem ještě nezjistila na které... :-)
    cekal jsem nakej dokument, ale tohle je snad jeste vyzivnejsi :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    2013 02 02 Výchova dvojčat v Čechách - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=MDGqZSeWw94
    takze pijem kojeneckou i my (tu teda neprevarujeme - jen tu pro deti).
    my teda pouzivame nebalenou a tocime to rovnou od pramene. Ale je asi fakt, ze na vysocine je vic moznosti, nez treba v praze.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Vlastně blbost, já taky převařovala...
    Asi do roka do konce.
    Tyjo, to už je tak dávno, že si to nepamatuju :-)
    Dělala jsem to tak, že jsem převařila vodu, nalila ji do džbánu a postupně vypotřebovávala. Když jsem potřebovala udělat mlíko, nalila do flašky, ohřála v mikrovlnce, v tom rozmíchala mlíko a bylo to hotový.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DOCTOR23: já převařovala, neb obecně víc věřím (bakteriální) kvalitě kohoutkové než balené vody, ale naše kohoutková je pro děti nevhodná. Ale nijak dlouho, asi 3-4 měsíce?
    DOCTOR23: aha, my davame nutrilon
    DOCTOR23: co je prebeba?
    DOCTOR23: my prevarujem a pak to rozlejem do termosek. Neni nic prijemnejsiho, nez udelat v noci um tak, ze nalijes vodu do lahvicky, pridas um, zakvedlas a je hotovo ;)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    a ještě nemůžu sehnat v žádný lékárně prebebu discharge,byl jsem ve dvou a všude prej má výrobce nějakej výpadek,nevíte kde se dá sehnat??
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    DOCTOR23: já kojeneckou vodu nepřevařovala.
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    a ještě jeden možná blbej dotaz,kojenecká voda se musí převařovat nebo ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam