• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    AVATAR: můj 195 cm vysoký muž, který prakticky nejezdí mhd a kočár vozil jednou maximálně dvakrát týdně, moje povzdechy nad singlovým tfk taky přecházel jen krčením ramen. Což byl jeden z důvodů, proč jsem se s ním trápila tak dlouho a maclarenové golfky pořídila zbytečně pozdě. :-)
    TANAIS: ja nad temahle problemama vzdy pokrcim rameny. Clovek nemuze chtit zazraky, kdyz ten kocarek musi uvest dvojcata aspon do tri let :D
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AVATAR: EW je na ježdění super. Ale blbě se mi skládá (ám 160 cm) a taky je na prostor v autě náročný.
    my teda s EW jezdime vsude. Dnes jsme byli v lese :)
    to s tim prokluzovanim pri zvedani predku kocarku se nam deje taky. Obzvlaste, kdyz mame jeste naklad. Ale mame teprve rocni osmikilaky, takze za rok to bude delat i bez nakupu. Asi to vyreklamuju (spatne se mi sklada, ty dve zaklopky po stranach nejdou zaklapnout), ale jak vydrzime x tydnu bez kocaru, to nevim :(
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Ale pokud to jde, netahám vůbec žádnej kočár.
    Vymyslela jsem pro naše dvouleťáky skvělou zábavu. Chodíme na "výlety" na metro. Dám si je na kšíry (bez nich bych to fakt neriskla), dojdeme na metro (asi 15 minut s nima), popojedem stanici, dvě, zajdem do lékárny nebo na autíčka a jedem dom.
    Kluci to milujou :)

TANAIS
    TANAIS --- ---
    LORAIN: jsou to golfky, no. Oproti EW je to makačka. Otázkou ale je, k čemu je potřebuješ. Já je mám v autě a vytahuju je jen občas. A raději vytahuju je, než abych tahala pořád EW (u kterých se mi mimochodem uvolnilo madlo, takže teď "prokluzuje" a když chci vjet na chodník, tak mi sjede a j pak nemůžu pořádně zvednout kočár).

Jinak na převážení v autě super, do obchoďáku taky bez problémů. Po městě to taky jde, ale není to taková procházka, jako s EW. Ale jinak bych řekla, že Maclaren je mezi golfkama fakt nejlepší.
    Tak jsme byli zas po dvou mesicich na kontrole kycli a vypada to dobre! Simon uz nosi ten strojek jen na noc. Dva dny nezaplakal, jak je nadsenej :D
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Mame dvojceci TFK kvuli rucni brzde, kterou EW nema. Nafukovaci kola, prujezdnost terenem dokonala. Jako golfac taky super a ma polohovatelne operky, takze muzou i lezet.Akorat v roce a pul uz radeji chodi, pripadne kocarek tlaci.
    BLOUBEKNT
    BLOUBEKNT --- ---
    Tak to netušim, možné to samozřejmě je. Koukám na obrázky různých EW a všude je to ten samý systém tyčí. Mění se jen systém aretace korbiček na tyče, ale v podstatě je to pořád to samé. Nechci se hadat, naopak bych nerad šířil mylné informace.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BLOUBEKNT: no, možná došlo k nějaké změně v poslední kolekci, ale tady: http://www.emimino.cz/diskuse/easy-walker-duo-korbicky-101166/ píšou o tom, že to bez těch adaptérů nejde - tedy konkrétně že je problém mezi korbami 2009 a 2010 a sporťákem 2011.
    BLOUBEKNT
    BLOUBEKNT --- ---
    TRISSIE: Půjčoval jsem svoje starši korbičky na nový sporťák EW a šlo to
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BLOUBEKNT: jsi si 100% jistý? Podle mě někdy kolem 2010 měnili konstrukci a je potřeba speciální adaptér mezi starými a novými typy.
    1023
    1023 --- ---
    Když už se tak bavíte o tom bazaru na Easy Walker. Tak budem prodávat Easy wolker duo (černé barvy) + příslušenství (pláštěnka, zimní fusaky) + korbičky (zelenožluté, je to taková svítivá barva)+ příslušenství (pláštěnka a síťky) + adaptéry na autosedačky + autosedačky cybex. Koupeno před dvěma roky (2011) nové. Kdyžtak pošta.
    BLOUBEKNT
    BLOUBEKNT --- ---
    PASTEL: pujde to. My měli 2009 a nedávno jsem manipuloval s novým a je to pořád stejné. Btw mám dvě červené korbičky na prodej. Cena 2000 Kč za obě. Kupoval jsem je už po jedněch dvojčatech, jsou pořád ok, klidně někde předvedu. Eventuelně pošta.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    Pomalu se poohlížíme po kočárku EW, vzhledem k financím bazar, tak se chci zeptat, jestli jsou korbičky univerzální - jestli se mi nemůže stát, že když si koupím korbičky z roku 2012 a kočárek z roku 2009 tak mi to na to nepůjde připnout.
    1023
    1023 --- ---
    TRISSIE: Máme teď COSATTO. A v porovnání s Easy Walker duo je to asi následovně:
    Jízdní vlastnosti:
    Pokud budete jezdit převážně po chodníkách, případně po nějaké lesní cestě bez velikých kamenů, kořenů a děr tak jsou v pohodě i pro ženskou a dají se celkem lehce ovládat. Problém nastává ve chvíli, kdy se dostaneš do terénu, občas se musí vysedat (kořeny). Walker je oproti tomu tank, který projede vše a moc se nenadřeš.
    Prostor pro děti:
    Celkem srovnatelný. Velikou výhodou oproti ostatním golfkám jsou polohovací záda (Prý to ostatní nemají, ale neověřoval jsem), které lze dát jako u Walkera do vodorovna a dítě tam může v pohodě spát. Nevýhoda je to, že je oproti Walkeru musíš poutat když dělají kraviny, nebo jedeš terénem. Velice lehce vypadnou.
    Prostor na krámy:
    Dostačující. Nutno počítat s tím, že s přibývající zátěží se zhoršuje ovladatelnost, což o Walkera jsme nepozorovali.
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    TANAIS: a?
    Když jsem přešla ze singlového tfk na maclaren, byla jsem jak v Jiříkově vidění.
    Od dvojčecích golfek jsem ale byla zrazována, že se prý témeř nedají ovládat a že nejsou lehké ani náznakem atd.
    Vlastně na základě těch špatných referencí vážně uvažuju o tom, že bych u dvojek golfky vynechala, protože tak jako tak budeme težký koráb.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    mám teď maclarenky
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jaké máte nebo jste měli pro dvojčata golfky? pomalu začínám zvažovat... přeci jen furt skládat do kufru EW je oser.
    To ty nase robatka prodelaly prvni nemoc, ale jinak jsou nesmirne sikovna.
    Anicka chodi kolem nabytku, rika prvni sluvka a uz nam vylezla i schody do patra :D
    Simon je taky drsnak. Stavi se na nohy i s tim strojkem. Je tak tri tejdny za Anickou, coz je naprosto uzasny, vzhledem k tomu, jak je omezenej v pohybu. Ale jinak je to jasnej kluk. Kdyz se nedari, tak se rozciluje, hracky ho bavi nejvic hazet a smeje se, kdyz "mlatim" zenu prazdnou petkou pres hlavu a rehta se, kdyz mu hazem textilni kostky na hlavu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam