• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    nemate nahodou nekdo jeste oblecky pod velikost 50 kterych by ste se rad zbavil? nejake asi budou potreba terka je proste malej skritek a Betka je sice vetsi ale na 56 ktere mam nejvic to proste asi zatim nebude :o)
    ICEMAN8241
    ICEMAN8241 --- ---
    LORAIN: V dnešní době bych se nedivil ničemu. A už vůbec ne tomu, že ze sebe někdo dělá někoho, kým není. Nicméně, neumím si představit, že by naše děti byly s to společně nocovat v uzavřeném prostoru. Malá je noční cestovatelka, která za noc změní polohu snad stokrát, přičemž se neustále bouchá o šprušle, hlavu má tam, kde večer měla nohy, apod. Tohle provozovala už v inkubátoru, potažmo u mámy v břiše.
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    ICEMAN8241: To nevím. Pro mě cizí dáma, která se přišla podívat na dům, ve kterým zrovna teď bydlíme :-) Ale řekla o sobě, že je "dětská psycholožka" To by snad o sobě jen tak někdo neřekl...
    ICEMAN8241
    ICEMAN8241 --- ---
    LORAIN: To byla akreditovaná psycholožka nebo nějaká sluníčková paní?
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    TANAIS: To mi připomnělo - včera byla u nás doma (na prohlídce domu, protože se nabízí k prodeji) dětská psycholožka, která se velmi zabývala tím, že kluci spí sami v postýlkách. A kolik že prý jim je a že to není dobře. Klukům je rok a půl a po pravdě, nedovedu si moc představit, že by spali spolu v jedné posteli... Když byli prťata, byli spolu přes den v ohrádce, ale v noci spali odjakživa každý sám. Postýlky mají asi půl metru od sebe...
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    TANAIS: no ja myslim ze v tech inkubatorech toho moc neslysi, teda soude podle toho jak se lekaji zvuku .. ale s kazdym klokankovanim se to lepsi :o))
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    KACHNY: naši taky nebyli nalepený k sobě, ale byli vedle sebe, v postýlkách. Já myslím, že oni to vnímají, slyší křik toho druhýho, vnímají to...
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    TANAIS:
    ZEMINO: to by se mi taky libilo kdyby byli spolu ale asi to nejde kdyz maji jeste infuzi s vyzivou..

ale uz zacaly hezky papat tak to nebude na dlouho ..
    a dneska sme klokankovali obe je to super :o) jeden z toho ma hned lepsi pocit nez kdyz je jenom hladi nebo na ne kouka do inkubatoru
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    TANAIS: moje máma taky říkala,že jsem i kdysy byla se segrou v inkubátoru,abych jí dělala společnost .. jen jsem tam vypadala trochu "moc" ,když jsem porodní váhu měla 3,5kg :)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    LORAIN: jo to je taky pravda ze se k nim chovaji bajecne a strasne nezne

TANAIS: jo me takya napadlo ze se treba Terka vzteka vic proto ze se ji nelibi ze tam nema segru ..
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    mně zas přišlo, že tam těm mrnatům je líp, když jsou spolu... že jedno dítě to má těžší, že s tím jedním přeci jen pořád cítí tu blízkost... moc jsem na to ale nemyslela. Byla jsem v klidu, neřešila jsem, že je to blbě, a když jsem s nima byla, tak jsem si to užila. Myslím, že ti mrnata to cítěj, když je máma v pohodě, tak je přeci všechno v pohodě...
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    KACHNY: Mě celkem dost uklidňovaly sestřičky v tom inkubátorovém oddělení. Jednak byly velmi milé a pozitivní a druhak jsem zírala, jak krásně se k dětem chovaly. Fakt jsem si říkala, že v jejich péči je těm mrňatům moc dobře a že to musí určitě cítit.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    KACHNY: popravde me to klokankovani hrozne uklidnilo a sice se odchazelo porad tezce, ale byla sem klidnejsi ..
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    AVATAR: tak to teda Terka takove nema .. https://picasaweb.google.com/lh/photo/eefWM18fX9ZlRQ--v9yW75_BDC_CKeKtYd9e9bt_aA0?feat=directlink

a Betka na prvni pohled vubec nevypada na nedonosence https://picasaweb.google.com/lh/photo/icMVjBmjhomW07cRxSLjwZ_BDC_CKeKtYd9e9bt_aA0?feat=directlink
    Picasa Web Albums - pusinky nase - 2014 03.18 T+A
    https://picasaweb.google.com/...76469292/20140318TA?authkey=Gv1sRgCJCS5Mbm6tTkdg#5992190551394747202

to u nas se na to tesi vsichni dokonce i 9 lety syn by chtel ale ten bohuzel nemuze ...
    KACHNY: klokankovani jsem zas obrecel ja... fakt jsem nepochopil typka, kterej nechtel.
    KACHNY:
    v Brne meli takovyhle frajersky brejle :D
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    tak sem doma ale teda obrecela sem to :o(
    ale jako odmenu sem pred opdchodem mohla klokankovat Betku a bylo to super , strasne krasny i ji se to moc libilo a ze zacatku se porad snazila se na me koukat co ze se to jako deje .. a zitra budeme klokankovat obe :o)) tatinek klidnejsi a vetsi Betku a ja si vezmu vzteklounka Terku .. uz se tak tesim :o))
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    TANAIS: Takhle jsem to dělala taky.Přijela jsem na jedno krmení a odjížděla pak po tom dalším.
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    BALAENA: jj,to se chystáme koupit..;)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    KACHNY: kluci byli v podolí měsíc. Já mám ještě dceru a nebyli jsme v Praze. Jezdila jsem za nima každý den, přivezla mlíko, přebalila, nakojila a pak zase jela na Sázavu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam