• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    u nas doma mame jen http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/50078464/ zadny gauc nebo kresla toho vyznamu :(
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    SUCUBIS: není problém stačí, normální křeslo s opěrkami, gauč nebo postel každopádně potřebuješ, když neni přítomen nikdo kdo by ti miminka podal
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KACHNY: je těžkej jak kráva, zvlášť když je plnej dětí, cos čekala :-)
    Ale po schodech i ze schodů s ním vyjedu. Ale nejsem žádná extra křehule, spíš vzhledem k velkému nosivému batoleti a dvojkám mám svaly na rukou a zádech hodné přebornice ve vzpěru.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: vcera sem v podoli kojila na obyc zidli, s obycejnym ( ne spesl dvojcecim ) a jde to ale gauc by byl asi pohodlnejsi ..
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    s tim kojicim polstarem - to aby mel clovek gauc nebo aspon gaucove kreslo ne ? si to nejak bez toho neumim predstavit
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    mam dotaz vedle v materskem klubu se resi eskalatory, vejde se tam EW a jde to vubec s jeho vahou?
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    ZARZAROSA: Souhlas. Někdy jsem i přemýšlela, jestli si ten polštář povezu na víkend, pak jsem si uvědomila, že ho za těch 48 hodin použiju aspoň patnáctkrát.
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    KACHNY: jsou krásný a děláš dobře, že jim věříš:)

jinak ohledně kojícího polštáře, snad ti to k něčemu ještě bude. Já jsem si koupila special, pro dvojcata My brest friend. Taky jsem ho dost velebila. Pouzivala jsem ho tak od 2.měsíce (než se to holky naučily, podle toho, co píšeš, zatím máte hodně podobný průběh, hlavně jim věřit, že jsou šikulky a i když maličký, tak bojovnice o to víc) a pak jsem ho používala řekla bych tak do cca 6/7měsíců, kdy už naopak byly docela velký a hodně se hemžily a tak... Když se to takhle řekne, tak to je na 4 měsíce... ale rozhodně se to vyplatí! přece jen je to na akci 7x denně:) ten pocit, že obě děti mají najednou blažený pocit a ty chvilku nemusíš řešit, kterou dřív nebo, aby se ta druhá náhodou zrovna už nevzbudila, to je k nezaplacení. Jedině co, stejně jsem si to musela maličko upravit na sebe, ten prostor, který je uvnitř "kruhu" byl na mne moc velký, nebyla jsem prostě tak tlustá abych ho vyplnila, takže mi tam miminka nejdřív padaly - nadávala jsem, vycpávala polštáři, no a pak to jednou přestalo vadit, když byly zas o kousek větší.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    LORAIN: ano chci!! psala sem ti do posty :o))
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    Ten kojící polštář nabízím znovu a důrazněji! Nic za něj nechci, jen se mi ho nechce balit, takže je podmínkou osobní odběr - Praha5, Praha 2 nebo Černošice. Po dohodě.
    A podmínka je taky brzo, protože se za pár dní stěhujeme a stěhovat ho rozhodně nechci!!! ;-)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    KACHNY: bobe = blbe :o)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    PASTEL: to teda joo!! bobe se shani kojici podprsenky a sou daleko drazsi a jak sou holky maly tak se bojim aby se neudusily .. ale teda zvladaj to ..

jinak uz sou presunuty na intermediaru a konecne byly alespon chvilku u sebe ( sem uprosila sestricku, protoze Terka je jeste v inkubatoru a Betka uz je v normalni postylce ) ted uz jenom aby Terka pribrala a jdem domu! Akorat teda sestricka neveri ze by dala necelych 400 g za 14 dni , ale ja terce verim, je to bojovnik a nikdo ji neveril ze se prisaje a neco vypije a to dava vetsinou stejne jako segra ..
    https://lh3.googleusercontent.com/...d04YBbzX4/Uzqrx3A1yzI/AAAAAAAAA_s/0lyMwq7JyAA/s720/DSC_0252.JPG
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    SUCUBIS: ujišťuju tě že "obdarovanost" v tom nehraje naprosto žádnou roli, možní prej dokonce to mají ty extra obdarované ještě horší,
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    LORAIN: ja normal bych se prirovnala k tomutez, jen pro kojeni zadny velky boom nikdy nenastal a zustala jsem jen o 1 cislo vejs, proto se trosku stresim :)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    Mám kojící polštář pro dvojčata a nabízím ho!
    Musím říct, že bych si ho sama nekoupila, dostala jsem ho od kamarádek, ale velebila jsem ho velmi!
    A o kojení dvojčat s malejma prsama bych neměla strach, mám tak nula mínus a při kojení jsem měla čtyřky až pětky.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    HANELA: diky .o)
    HANELA
    HANELA --- ---
    KACHNY: krásná holčička!!!!!
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    asi jak pise TRISSIE: jeste stale se bojim .. i kdyz je vse ok nejsou tady se mnou
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SUCUBIS: upřímně?
    až v autě cestou z porodnice s miminama na zadních sedadlech.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    kdy jste se prestali bat, ze to tehu nedopadne ? nevim jestli za poslednich par dni toli rostou, nebo zacinam mit lehce nepohodli kdyz sedim delsi dobu, snazim se udrzet si optimizmus, ale co vim ze jsou dva, mam sileny strach a desne se o ne bojim, silene se na ne tesim :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam