• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    Rady, nápady, zkušenosti a vše okolo výchovy dvojčat a vícerčat.

Českomoravská asociace Klubů dvojčat a vícerčat
    dvojčata.cz
    Centrum pomoci rodinám s vícerčaty - Klub dvojčat a vícerčat, o.s.
    Centrum pro rodiny s dvojčaty a vícerčaty

Důležitá informace: umělé mléko pro nedonošené děti do 5kg (PreBeba Discharge) je možné mít na recept plně hrazený zdravotní pojišťovnou
    rozbalit záhlaví
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    TRISSIE: no stacilo priserce natahnout kratasky a sla jsem do kolen, tohle bude leharo vikend na stopro, jsem az cucela jak me to bricho za tech 14 dni vyskocilo
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SUCUBIS: drž se, holka... holt TTTS je hnusná věc a doktoři, i když umí zázraky, dělají jen půlku práce, ta druhá je na miminkách... plně chápu, že potřebuješ nějakou duševní vzpruhu doma!
    Ale buď hlavně na sebe opatrná, nenech se zlákat k nějakým hloupostem, jako třeba že bys mohla uvařit nebo pouklízet nebo projít výbavu nebo vůbec něco, hezky lež, ono to všechno počká!
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    dneska ultrazvuk lahudka zase, becko v poradku, acko prutok v pupecniku nejaky 2,2 a ohodnotil to jako skoro nulovy prutok v pupecniku, dektus strasne uzoucky takze ho tam meril snad hodinu i s prestavkou, no nakonec jsem si vyondala ze me aspon na vikend pustili domu s tim, ze me doktor upozornil na to, ze se taky muze stat, ze v pondeli prijdu na kontrolu a obe miminka budou mrtva, ale tak kdybych tam zustala stejne bych mela stejnou peci jak mam doma (k tomu do podoli to mam 5 stanic tramvaji) - hold tu budu dva dny lezet, uzivat i lasku a peci manzela a synka a kdyby mi prislo ze ustaly pohyby tak tam pojedu driv ... vazne uz toho mam dost, jako od ty operace ubehl uz tyden, ale netusim jak s takovyma zpravama preziju ve zdravy minimalne dalsi 3 tydny nez budu ukonceny 28tyden kdy uz bych asi s nima zacala debatovat o ukonceni kdyby je to melo i nadale u me v brise ohrozovat
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    ja v tom ctvrtem patre jak jsem na netu porad koukam jak tu prevazeji ty mimca, solisty az trojcatka a teda zavidim az se hory zelenaji :-D a vsechny v jednom vozitku (pyramida z trojcat byla vtipna)
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    PASTEL: Ano, je to tak... ;) nez me dali s holkama no rooming, tak mi je pujcovali takhle v 1 postylce... Jinak diky moc vsem za gratulace, cekame uz jen na propusteci zpravy a jedeme domu. Tak nam drzte palce!!! ;)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    PASTEL: pravda :o))
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    KACHNY: Já ti nevím, ale mě přijde že je do té jedné postýlky dali jen na focení dost pochybuju, že by to dítě nechali takhle ležet celou dobu ve špitále s hlavou připlácnutou na to tvrdý plexi ;-) Taky jsem kluky dávala do jedný postýlky když jsem je potřebovala někam přepravit po nemocnici a normálně měli každej svojí.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    KRUPAN: Nádhera :-) Gratulace veliká. Ať vám holky dělaj samou radost a nepřerostou vám přes hlavu moc brzy :-)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    SUCUBIS: a ty jsi statečná, moc držim palce a fandím.
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    KRUPAN: vždyť se tam skoro nevejdou! :) Ať se jim daří, kráskám.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KRUPAN: tdc zavisti neusnu, kouzelnici droboucci :-)
    QASHQAI
    QASHQAI --- ---
    KRUPAN: Honzo jsou úžasný, moc gratuluji a hodně zdraví!!!! :))))
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    KRUPAN: krasny!! super jak sou u sebe me uplne drasalo jak byly nase holky dlouho od sebe ..
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    děkujeme moc :)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    KRUPAN: gratulace největší..:))vítej do klubu...:)
    LAURA
    LAURA --- ---
    KRUPAN: ty jsou překrásný! moc gratuluju :)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    KRUPAN: tady jsou, prďolky :)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    vcera vecer mel vetsi poprve skytavku jsem byla nadsena, kortikoidy uz zacaly pracovat jak maji a krome dvou hodin dneska rano kdy jsem mela kontrakce po 3 a 5 ti munutach uz pak bez problemu tak snad to nakonec dopacne :-)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: drz se!!
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    Ale ty deprese z rozhodovani co udelat kdyby se nepovedla bych neprala nikomu. Doktori i sestricky jsou tu hitovy poklad.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    Potom tydnu uz by me mohli pustit kdyz bude vs v poradku. Uvidi se pry cca do 5ti dnu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam