• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    SUCUBIS: díky za info, ještě to prostuduju, zatím času dost
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KAROLKA: jen u toho EW se urcte zamyslete nad tim, jestli vam nebude vadit, ze nejdou polohovat nozicky a zada se polohuji na zip (coz je trosku problem kdyz jsou ditka vetsi, osnou a vy muzete hejbat jen tak, ze to druhe nadzvihnete), pak spolecny nanoznik a spolecne madlo ... tohle me od nej dost odradilo a poridila jsem si Bumbleride, zatim je teda jen v garazi schovanej, ale vysel me i s korbickama na 8,5k
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KAROLKA: nekdo mi dal radu nekupovat nic pred rokem 2012 kvuli poruchove konstrukci
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    Máte někdo tip na co si dávat pozor při kupování bazarového easywalkeru? např.co se rádo porouchává? Cenové rozmezí je značně velké - od 6000 do 20000
    KAROLKA: nevím, asi bych to řešil nějakým zprůměrováním cen z aukra ;)
    mame k tomu krome tasky vsechno.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já budu mít na prodej vajíčka Cybex i s adaptéry na Easy Walker :-)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    easywalker do terénu dobrej :)
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    já dostanu šátek od sestry po jejích dětech a pak buď seženeme drzhý, nebo nějaké nosítko. Já mám dobrou zkušenost s Ergo baby - hlídala jsem malou holčičku od miminka až do čtyř let a nosila jsem jí v tom raději než jezdit po praze s kočárem. I když už pak chodila, tak jsem to na sobě nosila a když jsme potřebovali zrychlit nebo už nemohla, tak jsem jí tam šoupla a nemusela jsem tahat kočár a měla jsem volné ruce i pro další dítě, které jsme vyzvedávali ze školy, případně i pro psa. Nicméně my budeme v jiné situaci- nebudeme v Praze, ale na vesnici na statku, takže určitě dvojčecí kočár pořizovat budeme -
    AVATAR: mám vyhlídnutý právě EasyWalker - za kolik budeš prodávat?
    Šátek a nosítka budou spíš na doma nebo někam na výlety, do lesa kam se nedá moc s kočárem
    SUCUBIS: aha, to zapinani nahore je jen takovy jisteni. Zapinali jsme to jen ve dvojici a na delsi cesty.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    AVATAR: to brzo, monitory na plenku jsem kupovala vcera :)
    Kdyz uz jsme u toho - mam tu na prodej autosedacky Romer (vajicka), pripinaci kontrolory dechu a brzo bude na prodej kocar EasyWalker ve slusnym stavu (o zadny zavade nevim ;)
    SUCUBIS: mno mam to tady na hromadce do aukra, ale zatim nebyl cas :D
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    AVATAR: jde o to zapinani krizem na zadech - to je takova magorina, clovek aby si vykloubil ramena nez to za zady ulovi (nejsem to jen ja kdo s tim mel problem, znam i dalsi), kdyz to navleces jak batoh, zas na zadech u krku sam nezapnes tu pojistku co drzi popruhy bez pomoci dalsi osoby a ne kazdy to dokaze i s ditetem provliknout uz zapnuty a pak ta pojistka kolem pasu jde dost ztuha
    proc jste teda satek neprodaly ?
    SUCUBIS: treba satek ;)
    haipa je spis takovy prenasedlo, nebo kdyz se snazis dite uklidnit. Neni to nahrada za satek, ale na doma super.

ad manduca) ja tvoje tvrzeni nezpochybnuju, ale osobne mu nerozumim, protoze ma presky velke jak krava :D
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    AVATAR: s tim vakem bych se bala ze se predklonim a dite vypadne, Manducu bych bez vyzkouseni nekupovala, nekterym lidem proste nejde ji zapnout a rozepnout kdyz jsou na to sami
    co ti lezi doma nevyuzite ? to me zajima :)

jinak nejaky nosidlo urcite ano, uz jen pro pripad vynaseni do schodu, clovek usetri aspon jednu ruku volnou na pripadny nakup
    KAROLKA: no pokud na to budete dva, doporucim ti spis toto:
    Baby vak Haipa-daipa Bio - Produkty - Haipa-daipa
    http://haipa-daipa.com/product/baby-vak-bio/

a na delsi noseni (a vetsi mimina) toto:
    Nosítka Manduca, nosítko - Manduca.cz
    http://www.manduca.cz/

Ale nedelej nakupy predcasne. V dnesni dobe mas zbozi doma do dvou dnu. Jeste ted mi tu lezi par veci, ktery jsme nakoupili a nikdy nepouzili, protoze proste nase predstavy a realita se nestretly :D

Satky vypadaji sice hezky, ale jsou strasne neprakticky. Nez do nej dostanes jedno dite, druhy jeci jak pominuty. Dvojcata jsou narocny a hlavne ze zacatku budes rada za kazdou usetrenou vterinu casu. I tak se budes vypravovat (hlavne v zime) pul hodiny a s satkem proste pocitej i s treningem dalsich 8 minut navic (bez treningu tak 20 :D).

A opravdu spis pocitej s tim kocarem. Lepsi investovat penize do kocaru, nez do satku, protoze levnej a dobrej dvojceci kocarek nesezenes.
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    SUCUBIS: dvoj, máme je z IVF a pohlaví se asi dozvim za 14 dní, když to bude vidět :)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KAROLKA: gratuluju, dvojvajky ci jedno ?
    ja si ted poridila na to predvazany satek baby carrier a jsem zvedava jak to pujde :)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    no ja teda moc neresim jestli spi nebo ne kdyz sou v klidu coz vetsinou sou, spici odeberu hracky, bdici dam hracky a je to, zatim se nepohybui tak je to ok a kdyz se rusi jde bdici na deku na zem. Pro krizove situace mam manducu ovsem ty nastavaji stejne u obou najednou tak je mi to prd platne .. jako ted po navratu z dovolene, mam vrestaly misto holcicek hlavne odpoledne a nevim cim to, zmena prostredi ? nemame doma stromy? nebo myslite ze uz by to mohly byt zuby? ale vresti spis odpoledne a navecer .. uplne se desim ze mame jit na prvni ockovani ... treba zabere nyxi kouzlo a budou to zase hodni smiskove ...
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    TRISSIE: presne z toho duvodu ted o satku taky premyslim, musom to nastudovat, zatim o noseni nic nevim... ale tohle by mi pomohlo, abych uz mohla pres den neco delat, protoze spolecne spi holky jen v noci a nebo v kocaru...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam