• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    Rady, nápady, zkušenosti a vše okolo výchovy dvojčat a vícerčat.

Českomoravská asociace Klubů dvojčat a vícerčat
    dvojčata.cz
    Centrum pomoci rodinám s vícerčaty - Klub dvojčat a vícerčat, o.s.
    Centrum pro rodiny s dvojčaty a vícerčaty

Důležitá informace: umělé mléko pro nedonošené děti do 5kg (PreBeba Discharge) je možné mít na recept plně hrazený zdravotní pojišťovnou
    rozbalit záhlaví
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    AVATAR: tak snad to vydržim...:)
    DOCTOR23: jediny, co me uklidnuje je fakt, ze za rok pujdou do skolky :D
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    AVATAR: díky...;)musím uznat, že po prvním dni jsem zralej do Beřkovic..:)
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    SUCUBIS: tak to je pěkný, že už je pustěj.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KAROLKA: zitra budou 36+0 (prvni meta) a S. ma ted uz 1910g V neco prez 1700g (obvod briska ma vetsi jak S.)
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    SUCUBIS: bezvadné, už budou mít ta dvě kila?
    Já jsem se dneska dozvěděla, že budeme mít dvě holčičky :)
    drzim palce!
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    dneska Vojtovi sundali posledni stehy a presouva se z inkubatoru do postylky a ve stredu uz pujdou kluci mozna domu kdyz budou mit komplet vysetreni hotove a v poradku :)
    DOCTOR23: vitej do klubu :D
    ta moje ke vsemu jeste chodi na smeny (rani a odpoleni se stridaji po tydnu), takze je to tuplem chaos ;)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    tak od dnešního dne se stávám mužem na poloviční mateřské dovolené..žena se vrací do práce a já v době svého volna hlídám kluky...:)tzn 4 dny práce a 4 dny mateřská...:-o
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    AVATAR: se obavam, ze kdyz se zitra zhorsim, ani se tam nedoplazim a to by me bylo vazne moc lito :( zas sklenicku jsem si dneska donesla abych jim poslala cerstve mlicko s protilatkama
    SUCUBIS: to je fajn, budou mit protilatky ;)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    dneska prekvapeni nejvetsi - kluci jsou presunuti na IPM
    Stepanek uz ani neni v inkubatoru, ale ve vozicku (a OBLECENEJ !), Vojta hned vedle nej v inkubatoru
    presvedcila me ke stereo kojeni, tak jsem si to vyzkousela hned dvakrat a byly to sikulky nejvetsi, V. (30 - plna davka, 15), S. (15,15)
    no a ja chripajznu
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    ja jsem z tech prdelek vazne nadsena, vcera v noci je vazily a maji od minuleho tydne +140 a +190g, Stepanek uz cuca ode me (10,5,5) a Vojta od zitrka muze uz taky, jde to tak krasne ze se az bojim ze se neco pokazi ... jestli udrzi sve tempo, tak do 14ti dnu maji prez dve kila
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    dneska maji 1mesic a 2 dny (35. tyden) - Stepanek prvni dva pokusy v kojeni a Vojtisek uz zacina mit taky pekny cuky na hledani zdroje, ted jde uz jen o to, kdy mu to dovoli doktroka
    jsem z nich tak nadsena, i se zacinaji tak pekne zakulacovat v tvarickach :) vim, ze to bude desna makacka a zhroutim se ... ale chci je uz mit domaaa
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    KATIA: tak tak ale kdyz bylo potreba tak treba po hodine prebalily, ale pockaly kvuly traveni
    KATIA
    KATIA --- ---
    LORAIN: s najedeným miminem spíš nemanipulují kvůli odblinkávání...
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    Podolačky, máte někdo zkušenost s vakcínou Colinfant newborn? Budu rodit v Podolí a zajímalo by mně, kdo mi to kde a kdy předepíše? Chci si to zjistit radši dřív i vzhledem k tomu, že nevim, kdy se děti narodí a riziko předčasného porodu je docela velké, tak abych to pak neřešila na poslední chvíli, aby už nebylo pozdě. Musí se to totiž podat do pár dnů po narození.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    LORAIN: nektere ty sestricky a jeden ten bratr s nima vyslovene cukrujou, je radost je poslouchat :)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    SUCUBIS: Taky jsem byla v Podolí velmi spokojená. A jedna z věcí, které jsem na tamních sestrách obdivovala, bylo to, jak se k dětem chovají, fakt s láskou! A obzvlášť k miminkům bez návštěv. Jako by jim to chtěly vynahradit.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    TRISSIE: to tam clovek asi dost usetri :D ale nemenila bych ani tak, v tom Podoli i kdyz ma sve mouchy na personal bych nedala dopustit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam