KAROLKA: přebalovat budeš ze začátku minimálně 8x denně, minimina toho zas tolik nevyčůraj, ale o to víc vykaděj (takže bych pro jistotu počítala spíš tak 12 plín na den na dítě) - tedy při praní co dva dny a 24 hodinách sušení potřebuješ minimálně 72 čtvercovek + dalších aspoň 10 na utírání, podkládání a podobně.
Má to s sebou jeden nečekaný zádrhel - i napůl složené čtvercovky (malé, 70cm) vejdeš na jeden drát sušáku jen 3, tedy na celý běžný sušák (8 dlouhých šňůr, 2x5 krátkých) pověsíš 34 plínek - což je zhruba jednodenní várka. I s tím je potřeba počítat. Separačky, pokud budeš používat prací, počítám, že pověsíš na zbylé místo na krátkých šňůrách, ty se dají věšet i po čtyřech najednou :-)
Vícevrstevné plenky zaberou daleko míň místa (kalhotkových pověsíš na jednu dlouhou šňůru 5, savých jader 10), ale schnou dýl - v zimě tak 36 hodin. Což vlastně není až o tolik dýl :-)
Hodně záleží na tom, jak moc učůrané budeš mít děti. Moje byly hned od začátku hodně. Látkovat jsem začala ve třech měsících, i při používání dvou čtvercovek byly po dvou hodinách mokré durch na oblečení. Proto jsem přešla na kalhotkové od PetitLulu, což cca do 15 měsíců fungovalo výborně (tedy, cca od 6 měsíců musí mít i dlouhé vkládačky a teď na odpolední spaní dokonce dvě vkládačky, aby to vydrželo). Ale znám děti, které si v pohodě vystačili s jednou čtvercovkou a přitom pily normálně (takže to nebylo tím, že by málo pily...)