• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    TRISSIE: nooo, překlopí, ale jak se to překlopí jednou, pochopily to a už se o to tolik nezvedaly. a je fakt, že párkrát se ještě i později stalo, že jim kočárek ujel a padly na kolínka... ale to je asi spíš vlastnost kočárků obecně. Nám tenhle kovový drží pořád dobře. Jiny jsme nezkousely, nebylo potřeba. u kamarádek jsme lepší neviděly.
    SLOVA
    SLOVA --- ---
    TRISSIE: jj, ale Emmka je porad vetsi nez Ellda. Jsou lidi, kterym prijdou stejny ci hodne podobny, nam ani nahodou... jen s odstupem casu pri koukana na fotky...
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    TRISSIE: makro teď bude mít tyhle, dokonce ve dvou barvách - ale chtělo by to vidět naživo
    MAKRO letáky - Hračky - Strana 6-7
    http://publications.publitas.com/makro-letaky/hracky0511-0212/page/6-7
    My jsme dlouho vybirali nejakej schopnej kocarek na internetu, ale vsechno to vypadalo plastove, hachlove a ze to neprezije ani tejden. Pak jsme jednou zavitali do pompa, kde meli za 250kc paradni s kovovou konstrukci, kterej proste nema chybu. Je teda malickej, ale vypada, ze ho bude pouzivat jest vnucka :D
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    TRISSIE: skoro kazdej kocarek pro panenky se preklopi, ale kdyz se jednou preklopi to dite, tak pak uz si dava pozor podle me:) ale urcite kup znackovejsi, drazsi kocarek, u nas je to taky trhak, my mame dva, protoze sem posuk a doma chci mit cistej a venku spinavej:)))) a doma mame korbu a venku sportak, oba drazsi a oba super a nikdy se o to nepreklopila, i kdyz by mohla, toho se neboj...:)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZARZAROSA: a je to stabilní, když se budou zvedat o rukojeť? Jako, aby se to nepřeklopilo...
    u většiny panenkových golfek mi právě přišlo, že se překlopí (testovali jsme to jen u doktorky v ordinaci, co tam měla, ale i co jsem se koukala v obchodě...)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    TRISSIE: koupili jsme dva. jednoznačně. dostaly je v roce. Ted maj 2,5 a je to stale trhak. Skvele na prochazky-vydrzi s nimi tapat docela daleko (dal nez bez kocaru...), na zahrade jsou skvela zabava, jezdi s tim i doma. Výborná věc, fakt! (u nás teda... každý to má jinak...)
    My poridili po dlouhem vybirani tyto: právěže když už je nechtěly tlačit, tak jsem to složila a připla jsem si to na batoh (jasně, vypadala jsem jak to.. ale jde to hbitě)
    Máme každý jiný. U nás důležité (když koupíme stejnou věc, stejně si nějak poznají "tu svoji" podle utržené nitky, špinavého flíčku apod...) Jsme s nima spokojený. Je to stabilní věc, dokonce se v tom vozí navzájem :D i když teď už by se to asi utrhlo...
    Kdybys vybírala jiný, tak doporučuji s košíčkem nebo s nějakou taštičkou, aby tam mohly naložit pití pro miminko, náhradní plínku apod. To teda až časem, ale ty moje holky pořád jen něco nakládaj a převážej.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    kdo mate holcici dvojcata, kupovali jste jim dva kocarky? A stejne, nebo ruzne?
    Kotata uz konecne chodi, tak by jimmohl kocarek/kocarky prinest Jezisel :)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    KRUPAN: to sou taky dobry zizaly!!
    ja si rikam jestli i vyska a vaha se zohlednuje kor. vekem, ale asi jo..
    LAURA
    LAURA --- ---
    SUCUBIS: mně přijde, že jsou stejné, až na výraz ve tváři.. a ten není dílem dna, ale charakteru :)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    KACHNY: my včera jen tak od oka měřili ty naše prcky, no... holkám je 4 měsíce od narození (ale šli o tři týdny dřív) a maj 70cm :)) tzn. že narostly cca 22cm od konce června...a přibraly přes tři kila.... máma má asi místo mlíka smetanu, jak řiká bába ;)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    KACHNY: no ostatne sem se chtela zeptat, protoze me prijde ze je proste obrovska! je jim 7,5 m kor.5,5 m a na to mi prijde 72 cm proste strasne moc .. syn mel v roce 79 cm.. tak si rikam co mi to tu roste za dlouhonohou gazelu ( jako prvni ji sou veci kratky a couhaj ji z toho nohy )
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    LORAIN: no ono ani ne Liza meri 72 cm, je to takova obryne noo .. takze 86 bude podle me ok a vydrzi do jara a Terka ta nevim kolik meri ale 68 je ji lehce volna .. asi budou holky cahouni po tatovi!
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    někdo tu řeší podobnost... :)
    a mně zase skoro nikdo už nevěří, že mám dvojčata, hihi
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    KACHNY: možná... Prověřím loňské Tchibo modely (modré) vel. 86. Už dva týdny plánuju, že je klukům vyzkouším.
    Ale přijdou mi obrovské, takže pokud by ti stačila vel 74, počítám, že by v nich děti totálně plavaly :-(
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    TRISSIE: jj, koukala jsem na nastenku a taky mobi dvojky, proto me udivuje, ze si nejsou podobne :)
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    SLOVA:
    SLOVA: k sežrání :) krásný holky
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    nebudete se nekdo nahodou zbavovat zimnich kombinez vel. 74 a 80 nebo 86? na barve nezalezi ..
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SLOVA: ale ony jsou jednovajky, ne, co si pamatuju? Mono-bi, jako naše holky?
    SLOVA
    SLOVA --- ---
    SUCUBIS: me taky ne :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam