• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    tak jo potrebuju se vypsat.. Nejakou nahodou se stalo ze sme si z dovolene dovezli cerneho pasazera a ja se desim jak to zvladnu a co kdyz tak sou opet dve? Holkam byl ted v nedeli rok, nechodi, nesedi, nelezou, pouze se plazi. A do toho nezname mnozstvi dalsich .. Jako mam radost, ale sem vydesena k smrti ...
    Misto bytu se zacal planovat domek se zahradou, takze ven bychom se nekam dostali. Otazkou je jestli se to da vubec zvladnout kdyz sem cele dny sama doma a nezesilet !
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    SUCUBIS: kdyby bylo potreba tak mam 2 vajicka na pujceni, jen je to az od pulky srpna (az odjede segra s detima)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    TULENI: uvidim co mi napise pani ktere jsem odpovidala na inzerat
    TULENI
    TULENI --- ---
    SUCUBIS: .jedno vajicko bych tu mela za odvoz, nebo s odvozem treba za lahev vina.. je po trech detech ale nebourane a v poradku, jestli chces..
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    @kachny me presvedcila a vajicka mam jiz zamluvene, jsou to sice z kdovijake ruky jen za par supu, ale na prenos a krmeni to staci, jen musim odstranit lehatka co tu mam, jinak mi to muzskej hodi na hlavu :D ale asi vazne zacnu premyslet nad posilkou
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    romer, sparco, cybex, maxi cosi
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    simvás, na ADAC vůbec nekoukejte, loni, nebo dva roky zpět praskla bublina a velká aféra v německu, adac falšoval výsledky nějakých prodejů, mohl klidně falšovat i výsledky crashtestů ve prospěch tohohle a tamtoho výrobce.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    SUCUBIS: kategorie 9-18kg je jen jedna ne ? ani jsem si nevsimla, ze tahle je az do 25kg O.o
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    TRISSIE: to bylo jen co me vyjelo na prvni pokus, vyber sedacky necham na manzelovi, on se tim bude par mesicu zabyvat, projizdet vsechny recenze a neco vymysli, kazdopadne v aute budou na stalo a ana pevno, zadny prenaseni, s tim autem srostou :) jen si nejak neumim predstavit, jak rvu do kufru sportak
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SUCUBIS: do té bych nešla - nemá žádné testy, ani ADAC, ani D-Test, žádné recenze nikde...
    navíc teda, i s dvojčatama, já nemám moc důvěry k autosedačkám pro víc než jednu váhovou kategorii. A do pololehu není polohovatelná ani tahle, je to jen pootočený pravý úhel.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    TRISSIE: tahle jich ma dokonce vic
    Autosedačka EasyGo Galaxy SPS 2014 9-25 kg | eAndílek.cz
    http://www.eandilek.cz/autosedacka-easygo-galaxy-sps-2014-9-25-kg/
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    rozhodně ale fakt doporučuju se spíš poptat, kdo by to vajíčko půjčil. Protože je výrazně bezpečnější (což pokud jsi absolutně nevyježděný řidič, je něco, co bys měla fakt hodně zvážit).
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SUCUBIS: do tří poloh? Která to je? Protože standardně se 9-18 jen lehce naklopí...
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    TRISSIE: tou dobou budou mit 8 mesicu korigo a chci prave tu co se da naklonit do 3 poloh, hadam jedna z nich by mela byt do pololehu (aspon tak jsem to z tech obrazku a textu pochopila) ... ale tak ted muzu o tom jen premyslet, nejsem ani ridic jeste abych o tom cokoliv byt jen tusila
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SUCUBIS: no ale 9 kilo není jediná podmínka, ještě je tam 9 měsíců (a to korigovaně), a ideálně samostatný sed (od toho se dá ustoupit, pokud už se děti do vajíčka nevejdou, protože to pak už vajíčko není bezpečné a o bezpečnost jde primárně - ale dávat nesedící děti do 9-18 sedačky jen tak je blbost - to se spíš zeptejte po okolí, kdo by vám je půjčil!)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SUCUBIS: zafira má isofixy dva, na prostřední sedačce není.
    Tak jako tak, já mám stejně neisofixované sedačky, protože druhé auto nemá isofixy vůbec.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KRUPAN: mam v hledacku dve auticka na 3 isofix, ale nezalezi tak uplne na 100% jen na nas, treba kdyby byla ta zefira, tak u ty netusim jak to s isofixama je
    My je teda snaseli (ted uz to sejdou :) a vynaseli tri patra v teplejch. Ale zena je takovej vetsi typ a ja jsem holt chlap :)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    SUCUBIS: ok, to potom jo. tak hlavně kupte auto, který má isofix :)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KRUPAN: no ono totiz zatim auto nemame, bude az v cervnu a kluci maji uz ted neco malo prez 6kg, hadam ze za tech par mesicu dosahnou tech 9kg
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam