• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    XINDL: a tyhle jsou taky úžasný! Jéje, za 14dnů doma nejpozději. Já sázím tak za týden :)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    KAROLKA: jůůů to jsou nadherny miminka! Kolik jim ted je? a jak jsi dlouho vazala ten uvaz? Klobouk dolů za nervy, za šikovnost. a nebo na to máš hodný děti..každopádně krásné.
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    XINDL: nádhera, takhle jsem si svůj porod také představovala, bohužel (nebo bohudík?)osud to chtěl jinak. Moc gratuluji, je sranda jak má každé úplně jiný nos! Justýnka má rysy jak nějaká renesanční Madona :)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    KAROLKA: "Mám dvojčata proklatě nízko a nebojím se je použít"
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    XINDL: gratuluju!!! krasny, ze prirozene... ;)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    XINDL: gratulujeme! To jsou krásné míry a váhy!
    Za dva týdny je máš doma, to je pořádně ani nestihneš zapít :-)
    XINDL
    XINDL --- ---
    Tak se nam vcera narodila :) Vlevo Justyna, 18:41, 44 cm, 2400g, vpravo Jonas 18:46, 46cm, 2600g. Porod prirozeny, rychly, bez komplikaci, 35tt. Uz je chcu mit doma :)

ORIKA
    ORIKA --- ---
    KAROLKA: dokonalý!
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    Nová výzva pokořena. Doporučuji!
    JUGI
    JUGI --- ---
    AVATAR: když nejezdíš, helmu nepotřebuješ přece :)
    JUGI: co jezdit! Hlavne nemaj helmu! :)

JUGI
    JUGI --- ---
    AVATAR: holky ještě nesmí jezdit a ani nejezdí, neboj tati :)
    JUGI: to ses odvaznej teda... :)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    Moji kluci krasne hrají, úplna idylka div k tomu nehraje zvoneckova hudbička. Nejdele tak za 15 minut se ozve řev a už to jede.
    nase prvni selficko :)
    Me se je vcelku dari je srovnat. Obcas se pohadaj o nejakou hracku, ale jen vyjimecne na sebe zautoci. Simon je spis takovej objimaci a pusinkovaci typ asi :)
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    LORAIN: z nás doma mama umirala,buď jsme se se ségrou mlatily (když jsme byly starší,tak fakt jsme se drzely pod krkem) nebo jsme kuly pikle..a to v casovem intervalu co hodinu
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    KACHNY: my ti samozřejmě nepřejeme nějaký trable, ale i tak mám pocit, že tu z toho budeme mít všichni radost, když to budou další dvojčata :-)))
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    LORAIN: na to je myslím jediná rada - vydržet. :-)

Ale máme i světlé chvilky... jako třeba že o sobě říkají, že jsou nejlepší kamarádi a tak :-)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    LORAIN: jako kdyby pri tom tak nekrvaceli, tak je to i zabavny ... on stepan si s necim hraje, vojta na nej kouka, sebere mu to, odhodi a silene se mu smeje, jsou to paka :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam