• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    A tomu ja se zrovna snažím zabránit, aby si s nočníkem hráli. Vidim to tak že by nočník měli mit spojeny jen s příslušnou činností a ne s hrou. Ale Já zatím neslavím v tomhle směru žádný úspěch.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    a v kolika ste zacinali? Ja mam pocit ze oproti strasimu sem pozadu, ale on zase tou dobou uz chodil a holky ne .
    jinak je nocnik skvela zabava, hlavne kdyz se u nej da zakleknout a tlacit ho pres cely byt tam a zpet , takove nocnikove zavody.
    U nas jsme teda uz skoro vzorni. Kadeni uplne, curani obcas utece Anicce. Ucili jsme je teda tak, ze jsme se jich co pul hodiny ptali a obcas jsme se i trefili, a co hodinu posadili s knizkou ci u pohadky na nocnik. Obcas neco vytvorili, obcas ne. Obcas jim to uteklo o fous, ale casem si to zacali spojovat a ted uz se znecisti jen kdyz se zapomenou kvuli nejake super zabave, nebo to zaspi :)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    LORAIN: no unas drobne zlepseni, L. sedi na nocniku vetsinou v pohode a kazdej den ma alespon jeden uspech !! Zato T. proste nesedi ani omylem, tak chvilku dela drepy a pak ji dam zase plinu, mezi tim L. neco vytvori . Pokud bude alespon 50%uspech budu stastna, protze 3 deti s plinama ( zatim jeste jednorazovejma ) je desiva predstava.
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    KACHNY: u nás jeden byl ochotný chvíli sedat, druhý ani heverem. Překazila nám to střevní chřipka. Nechala jsem to být a pořád mají plíny :-( a minulý týden jsme byli u vody a viděla jsem, že to ještě úplně marný. A mají od září jít do školky.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    jak ste ucily dvojcata na nocnik? Zavciname zkouset, holky chodi okolo nabytku a tak sem si rikala ze by bylo na case, ale jak sou dve tak je to trosku masakr, jednu sliknu posadim a nez se otocim je fuc :o) Jedno po druhe moc zatim nejde protoze kdyz tam neni ta druha tak ta prvni chce za ni . Ale vecer pred koupanim sme meli prvni upsech. T, na nocniku odmitla sedet a po 2 minutach drepu ji tata vzal do vany a v tu chvili se L. zklidnila a hrala si s autickem a po chvili se zadarilo, coz je super, ale to se i asi v jedne osobe moc nepodari .. Ale udelala mi velkou radost, prece jenom zkousime od nedele :o)
    GIO
    GIO --- ---
    TK_: z druhe ruky i nove, drahy je chariot, ale ten zas ma rovnou v zakldani vybave brzdu, tu k tomu croozeru musis tusim dokoupit, ja kupovala z durhe ruky.
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    TK_: TFK na to dělaný je,ale v případě dvojčat, zvlǎšť větších a těžších, se nedá říct, že by to bylo 100%.
    TK_
    TK_ --- ---
    Nechceme něco, co celkem funguje, ale něco, co je na to dělaný.
    Ten croozer, to je takovej ten vozejček za kolo, jak se z toho dá udělat tříkolka, žejo? A dá se to sehnat za rozumnou cenu?
    GIO
    GIO --- ---
    TK_: na bruslích jezdím s croozerem
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    TK_: TFK celkem funguje. Na běhání i na brusle. Než se ovšem z dětí stanou obříci, tam už, podle mě, nemůže fungovat nic.
    TK_
    TK_ --- ---
    U nás doma teď řešíme, s čím jezdit s dětma na kolečkový brusle.
    Zkusili jsme to s easywalkerem a po asi dvěstě metrech jsme potupně brusle sundali a došli to pěšky :/
    Jezdíte někdo s těma sportovníma tříkolkama? A dá se něco sehnat za rozumný peníze?
    TK_
    TK_ --- ---
    Máme doma ten kolující kojící polštář a u nás už nemá uplatnění. Kdo se o něj hlásí?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    AVATAR: tak to jsem si pro nas vybrala odpoved cislo dve :D
    BALAENA: to samo :)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    AVATAR: tos to sem dal pro každé dvojče zvlášť? ;)
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    LORAIN: no hlavně za nás nebylo moc z čeho vybírat.. zvlášt na maloměstě se prostě chodilo do školy podle toho,v které části si bydlela. A segru jsem prostě měla pořád za zadkem.. nedovedu posoudit,jeslti by se měla líp,kdyby zůstala na původní škole..
    a ještě dodatek..já si třeba vůbec nepamatuju,že by s námi kdy rodiče dělali ukoly.. pokud jsme něčemu nerozuměli,tak jsme si zašli pro vysvětlení,nebo si poradili mezi sebou.. samože se mi ale nevybavuje první stupeň .. a třeba si vůbec neuvědomuju,že by někdy někdo srovnával.. "podívej na ségru jak jí to jde" apod
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Židličky udány. Teď ještě ta nebesa...? :) TANAIS:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam