• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    KACHNY: mozna od LORAIN? Je to dlouho a deti mi zatemnuji mozek :o)))
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: ja ho ale taky mela odus, jen sem sklerotik a nevim od koho :oDD
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    CESKAKOCKA: jen dodam, ze Kachny zacala kolecko se mnou, takze by se polstar vratil domu :)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    KACHNY: bylo to totiz super pohodlne :o)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    CESKAKOCKA: kdyby nemel zajem nekdo s dvojkama tak se hlasim ja s jednotkou :o))
    CESKAKOCKA
    CESKAKOCKA --- ---
    Chtěla bych poslat dál kojící polštář pro dvojčata My Brest Friend, který jsem měla přes tuhle skupinu půjčený a už ho nepotřebuji. Má někdo zájem?? :)
    JUGI
    JUGI --- ---
    Je každá jiná :)

JUGI
    JUGI --- ---
    https://www.facebook.com/FoxyTwins/

Toto jsou Foxytwins, zrzavý Češky. Že je každá jiná? :)

JUGI
    JUGI --- ---
    Dvojčata :)

SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    TRISSIE: ale, k amputaci se vojtovi pridala i oboustranna hluchota, stepka krome hydrocephalu nejspis DMO a stale neni jasne, jak moc je zasazeny mozek (stredne tezka atrofie) + sledovani ocicek kvuli dioptriim
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SUCUBIS: jsem ráda, že jsem mohla pomoct!
    Copak se děje? Já myslela, že to máte docela pod kontrolou?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    TRISSIE: ja jsem ti chtela podekovat, za vsechno to, co jsi mi napsala, kdyz jsem cekala dvojcata, jen diky tobe jsem byla pripravena na to, co se pak stalo a nezhroutila jsem se, bez navedeni na necekane komplikace bych nebyla schopna si to snad ani dohledat, maminy dvojcat o tom snad ani nevedi a kdo vi, moc psat nechce, sice to dopadlo spatne a kazdym dnem je to snad horsi, ale to nevadi, to uz zvladneme :) a ti, co te tu napadali, ze by jsi nemela psat takove osklive co by kdyby nevedi, co psali, na RESu jsem videla tolik maminek co proplakaly cele tydny jen proto, ze to necekaly ...
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    Foto po roce. Nepřestává mě udivovat, jak strašně rychle ty děti rostou a co se nám to klube z těch nemohoucích červíčků, vážících při porodu jako pytlík mouky.

DUNICAN
    DUNICAN --- ---
    Taky pridam jeden inzerat, prodavam super kocarek Mountain Buggy Duet:
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Kocarek pro dvojcata Mountain Buggy / Praha / 8000 CZK ]

a tady je v akci s mejma holkama:

KACHNY
    KACHNY --- ---
    U očního lékaře:
    „A kdypak vám začalo to šilhání, mladá paní?“
    „Když začala dvojčata běhat!“
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    Nevim, kdo sledujete jeji blog, ale treba by se mohlo nekomu hodit... http://backontrees.blogspot.cz/2015/11/velke-adventni-slevy-pro-dvojcata.html
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    ahoj budu prodávat easywalker i s korbičkami, mnoho příslušenství,zimní pytle, nánožník apod.
    barva modrá
    více info a foto pošta
    JUGI
    JUGI --- ---
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    A co prarodice? Rika se ze se dedi ob generaci, i kdyz moji kluci jsou 2x ja v malem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam