• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    caune ;)

JUGI
    JUGI --- ---
    Říkal někdo něco o zubech? Zuby docházej :)

LORAIN
    LORAIN --- ---
    Kluci měli každý jeden zub a už se hryzali do krve. Teď jsou jim 3 3/4 a jsou celkem parťáci, jeden druhýho se zastávají, pomáhají si, spojují se proti společnému nepříteli atd., což jim obšem nezabrání v tom, aby po sobě občas taky pěkně vyjeli.
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    JUGI: my se ségrou seděly od začátku školy zvlášt od sebe .. a za sebe jsem ve starším věku byla určitě ráda :) 1.třídu si nepamatuju :)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    ale sou chvile kdy sou proste k sezrani
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    uklidnuje me ze to neni jenom u nas a ze to treba zmizi ... ja, jelikoz nemam sourozence s kteryma bych vyrustala od detstvi, se proste nestiham divit a vubec tomu nerozumim ...
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    AVATAR: dve holky se taky neshodnou .. :o))
    DOCTOR23: jak te chapu, rymicku a kaslicek resime skoro porad, stridave s horeckama od brezna!!! max tyden dva pauza, ovsem ja mirim do Bohnic :o)
    SUCUBIS: jo porad a uplne o vsechno! Vypadaj jak tyrany protoze sou porad sama modrina od kousancu.. o to vic me prekvapuje ze ve skolce je maj za nejhodnejsi deti a prej poslouchaj na slovo, uklizej a sou na vsechny deti moc mile.. nevim proc mi pak vydavaj ty dracice, chtela bych na chvilku taky ty hodny co maj tam:o)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    ja jsem z toho dost zoufala, Vojta je sama modrina, jak by jsme ho tyrali
    JUGI
    JUGI --- ---
    TANAIS: aha, nám pí Úča ze ZŠ Křesomyslova v Praze právě doporučila, rozsadit. Má zkušenosti s dvojčaty. Sám vím jak se někdy informace od každé liší a obě na tu druhou v něčem začínájí dost spoléhat - jedna umí počítat, druhá si pamatuje a tak. Nejvíc nemám rád když se jedné na něco zeptám a druhá za ní odpoví, ptže je nejenom rychlejší ale si třeba i pamatuje.
    TK_
    TK_ --- ---
    SUCUBIS: Ty naše (1,5r, kluk a holka) se rvou občas o hračky, ale ne nijak brutálně.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    JUGI: To si rozhodne paní učitelka :-) Zasedací pořádek rodiče neřeší. Paní učitelka vyzkouší jistě obě varianty, na začátku je ale nejspíš nechá sedět spolu.

SUCUBIS: mám tři ségry. Rvaly jsme se jako koně. Teď mám dvajčata kluky skoro pět a dceru devět. Kluci se rvou jako blázen, většinou nejdřív z legrace a ani nevím jak a rvou se najednou doopravdy .-) S dcerou se nervou, pač ta je na ně "moc velká" :-)
    DOCTOR23: zkus to, ale myslim si, ze neco jinyho jsou mlady slecny a neco jinyho prtata, co jeste nemaj dost rozumu :)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    JUGI: to se mi líbí, asi začnu taky praktikovat
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    SUCUBIS: naši kluci se skoro vůbec nervou, žádné kousání ani trhání vlasů, jen občas tahanice o hračku..jsou jim 3 a 1/2
    SUCUBIS: me se taky hryzaly, ale nekdy pred tretim rokem toho nechaly. Kluk teda porad nejde pro ranu daleko, holcicka uz nasili neuziva vubec.
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    SUCUBIS: me se holky (skoro 2r) rvou strasne, kousou se do krve a rvou si vlasy...
    JUGI
    JUGI --- ---
    SUCUBIS: jinak dobre rano :)
    JUGI
    JUGI --- ---
    SUCUBIS: njn kluci, to lepsi nebude. Holcicky se vycicujou a pak kazda za mnou chodi a keca o ty druhy nesmysly. Znamej co ma taky twins kluky je permanentne na pohotovosti s otresama mozku a zlomeninama. Lepsi to nebude, doporucuje vice rozdelovat aby nebyli u sebe, pak si budou vice vazit casu spolu.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    mate to nekdo tak, ze by se deti rvaly jak psy ? kluci jak o neco jde, tak to jsou pokousani az do krve, vecne skubani za vlasy ... a muze jit o jakoukoliv blbinu, od piskotu prez hracku az po misto u me na kline a to je jim teprve 1,5 roku, vazne netusim, jak tomu zabranit
    JUGI
    JUGI --- ---
    Jinak myslite, ze kdxz uz budou chodit na zakladku do jedne tridy, tak asi bude lepsi, kdyz kazda bude sedet jinde, ne? Stejnou tridu stejne skoly jsme vybrali z duvodu aby mely stejne nebo podobne ukoly a s latkou byly na stejne urovni.

Mate nekdo jiz skolaky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam