• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    TK_
    TK_ --- ---
    Kdybyste někdo potřeboval kočár, nebo věděl o někom kdo potřebuje, tak máme na prodej jednoho krasavce.
    Easywalker duo, - 22000 Kč | Dětský bazar | ModryKonik.cz
    https://www.modrykonik.cz/market/dvojcata-potreby-kocarek-autosedacka/cpvxml/easywalker-duo/
    O ceně se dá jednat.
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    Nenašel by se mezi vámi někdo?
    Studenti FAMU shání na natáčení filmu jednovaječná dvojčata – dívky 5–10 let, severského typu, nejlépe blonďaté. Jedná se o klauzurní cvičení na FAMU, které se točí na 16´mm film. Půjde o krátké záběry v zajímavém prostředí (Praha) jako je botanická zahrada, Matějská, ZOO, domov či bazén jak si dvojčata hrají. Časově by to mělo být poměrně přizpůsobivé, v součtu by se jednalo zhruba o jeden až dva dny natáčení, které potřebují mít hotové do 10. 6. 2017
    Kontakt na studenta: Krystof.hluze@gmail.com
    721036219
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    RYNA: vloni jsme byli v Janově s dvojčaty asi dva dny. V akváriu apod. Žádné problémy jiné než u nás si nevybavuji. Ale měli jsme s sebou rozhodně už jen golfky.
    RYNA
    RYNA --- ---
    SUCUBIS: Já jsem s naším kočárem spokojená, české vlaky znám, jen mě zajímají zkušenosti ze zahraničí.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    RYNA: vlak znám jen ten český. Klasický problém nastoupit i s golfkama. Nízkopodlažní mají vrata i na dvojkočár. Osobně jsem zrušila dvojčecí kočár už jen kvůli cestě do lázní a přesedlala na sourozeneckou trojkolku. Za mě určitě nejlepší možná varianta co mi mohla napadnout. Mám ho z druhé ruky a nelituju.
    PHIL & TEDS VIBE3 2016 Sourozenecký kočárek s double KIT | BABY DRÁČEK
    http://www.babydracek.com/...plnky/phil-teds-vibe3-2016-sourozenecky-kocarek-s-double-kit?3616x14527
    RYNA
    RYNA --- ---
    Ahoj, ráda bych se zeptala, jaké máte zkušenosti s cestováním s dvojkočárem do zahraničí?
    Už jsem se během tří měsíců používání naučila orientovat v českém městském prostoru a mám odhad, kudy projedu a kudy ne. Teď ale plánujeme cestu do Itálie (konkrétně do Janova) a já nevím, zda dvojkočár není malá sebevražda a zda není jednodušší tahat se se dvěma jednokočáry. Plánujeme běžný prázdninový provoz, takže cesty po městě, procházky po historickém centru, muzea, kavárny, ale taky cesty mhd a třeba vlakem. Kdybyste k tomu měl někdo nějakou vlastní zkušenost, budu ráda. Díky!
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Vždy, když čtu články o tom, jak je soupeření mezi dětmi škodlivé a jak je naprosto nepřirozené a kdesi cosi, říkám si, že autor článku neměl děti. Rozhodně neměl dvojčata.

- Víš, kolik je moje pistole? Devadesát. -
    - Hm. A víš, jak střílí moje pistole? Na věky věků! -

Kam na to chodí fakt netuším :-)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    a toto jste uz videli ?
    https://www.facebook.com/...75424413834.1073741829.1125209744187069/1425656580809049/?type=3&theater

jinak me nasi kluci neprijdou ani podobni, Vojta se podoba do starsiho brachy a u Stepky to dost zkresluje ten hydrocefalus, jednovajky bych vazne nerekla :D
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    NABIS: My jsme teda nijak velkou termosku nepotřebovali. Měla jsem v lahvičkách vodu studenou a tou termoskovou jsem ji jen ohřívala na potřebnou teplotu, a bylo to třeba dva díly studené na jeden horké, takže mi v pohodě stačila půllitrovka i na dvě krmení.
    A tipla bych, že to rozkojíte, budeš-li to zkoušet. V nemocnici mi poradili lahvičky i dudlíky, že kterých to neteklo vyloženě samo, takže to klukům nepřišlo o tolik jednodušší než kojení a dali to pak bezvadně.
    hodně sil přeju!
    JUGI
    JUGI --- ---
    KRUPAN: bezva, tak to muzeme spojit, bude sranda. Deti rano vypustime do prirody a my se budeme opalovat :)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    JUGI: na tý prostřední fotce ten kus bílý dodávky za vitem jsme my....jedem...loni jsme byli bez dětí, letos s nima...vlastně ještě s jedním mrňousem, kterej by se měl každným dnem vyklubat ;)
    JUGI
    JUGI --- ---
    KRUPAN: Cim dal vic jsou kazda jina, ve skole je to videt, pri aktivitach i vzhledove. Mmch uz se na Branzes tesime, pojedete letos taky? My si pojedeme opet retro kemping, to mame radi :)

KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    JUGI: nekecej, min. rok jsem vás viděl na branžeži a jsou si jak vejce vejci...z pohledu "cizáka" to tak vidim ;)
    JUGI
    JUGI --- ---
    KRUPAN: to je hezky ze mate dvojcata alespon trochu podobny. Ale zas tak moc mi to nevadi, uz sem si zvyk, ze to neni moc poznat :)

KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    JUGI: tak ony jdou jen na pár hodin a budou zatim chodit jednou týdně, je jim dva a půl. je to takovej trénink na "pravou" školku :))
    JUGI
    JUGI --- ---
    KRUPAN: gratuluji k prijeti. Kdyz si vzpomenu jaky ty nase plachy srnky byly kdyz zacly navstevovat skolku, musim se smat :)

KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    tak...dvojčata dnes poprvý do školky...letí to jak blázen :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NABIS: no, "běžná porce" našich dětí bylo vždycky mlíko z 5-6 odměrek, tedy 150-180ml vody, takže 0.5l by byla na jedno mlíko mimo domov.
    Tak si to spočítej, jak to vychází u vás...
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    NABIS: my sme brali litrovku, ale protoze sem pocitala s ohrevem odstrikaneho MM takze je vetsi spotreba horke vody. A s tim ze nas bylo kdyz sme ji kupovali celkem 5 takze aby pak byla na dalsi vyuziti a nejenom pro dvojky. A kdyz pak byly na UM tak pily kazda kolem 250 ml na jedno jidlo takze to bylo na dve jidla, ale jak sem psala jinde mela sem dobrou a davala na UM jenom o kousek teplejsi a nemusela tak resit lahev se studenou vodou.
    NABIS
    NABIS --- ---
    LORAIN: a ještě přemýšlím nad koupi termosky(všechny co doma mámě jsou už zaneřáděný od čajů apod). Jaký objem bude dostačující pro dvojky, bude stačit 0,5 nebo radši 0,75. Litrova my přijde už moc velká.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam