• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIMalá bydlení ☼ žijme nezávisle ♫♪☺◄◄ neobvyklá obydlí ►► Jak žít ve zdravém prostředí a hlavně, co s hovnama? ☼☺☺
    GREGI
    GREGI --- ---
    FIYAH: za 5k parada:)) neni tam jeste jedna?:D
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    Však ja na to ty prachy nemam,) ale přišlo mi to celkem hezky i kvalitně vybavený. Akorat bych asi volila tu uplně nezavislou variantu i se solary.

    Tady je muj ulovek, za 5 klacku libovka, dokonce to nebylo daleko, hned za humny na mě čekala.) Ted už vypada obydlenejc, ale prace bude hafo, už aby bylo jaro!


    DAN_F
    DAN_F --- ---
    GREGI: Myslím že ten název asi reflektuje jejich potenciální snadnou transportovatelnost.

    INK_FLO: Tak ten komfort a energetická náročnost bude myslím trochu někde jinde. Ale nic proti maringotkám, jen si myslím že srovnáváš dvě nesrovnatelné věci.
    GREGI
    GREGI --- ---
    INK_FLO: "maringotky" sou tu vitany... a tohle moc nejsou maringotky v pravem slova smyslu... maringotka je pro me takove hodne skromne kocovne obydli... tohle uz je spis prevoznej baracek:) a na ten izerat za 60k z kolina sem volal ale uz bylo prodano... zajimalo by me v cem byl hacek
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    vím, že na maringotky je tu zvláštní audit, ale jen pro srovnání

    130 000 kč:

    "Prodáme maringotku na celoroční bydlení, vhodná ke stavbě domu apod. o velikosti 10 m x 2,5 m. Zrekonstruovaná, zvenku natřený pozink. plech, izolace polystyren, zevnitř obložení palubkami. V maringotce jsou rozvody elektřiny a vody, okamžité napojení na vodovodní řád či studnu, elektřinu a kanalizaci.Maringotka je výborně dispozičně vyřešená, na malém prostoru je vše pro komfortní bydlení. V maringotce je malý dětský pokojíček s palandami (v místnosti je připojení na pračku) , úložnými prostory , malá koupelna s vanou a bojlerem, kuchyňka se dřezem, krbovými kamny a el.
    sporákem a tlakovou nádrží na vodu, obývák s rozkládácí pohovkou. V kuchyňce je dlažba, v ostatních místnostech je kvalitní plovoucí podlaha.Vytápění krbovými kamny na dřevo a dvěma přímotopy (v dětském pokoji a v obývacím, pro topení v době nepřítomnosti)."

    Prodám celoroční maringotku - Středočeský kraj, inzerce, prodám
    http://nakladni-uzitkove-vozy.hyperinzerce.cz/karavany-obytne-privesy/inzerat/7086677-prodam-celorocni-maringotku-nabidka-stredni-cechy/







    60 000 kč:

    Prodám kompletně zařízenou maringotku tov.zn.Slušovice 8m dlouhá 2.40m široká. Maringotka má novou kuchyňskou linku (na míru) s vestavěnými spotřebiči, koupelna (sprchový kout,wc,umyvadlo),dětský pokoj (palanda,skřínky). K maringotce je i veranda, kterou lze i v zimě zastřešit. Nová elektřina a odpady. Ohřev vody bojlerem (teplá+studená). Lze použít jako chatka, nebo na stavbu,nebo jako kancelář či k celoročnímu obývání.

    Zařízená maringotka 8m - Kolín, inzerce, prodám
    http://nakladni-uzitkove-vozy.hyperinzerce.cz/karavany-obytne-privesy/inzerat/6327792-zarizena-maringotka-8m-nabidka-kolin/







    110 000 kč:

    Prodám obytnou maringotku 11 metrů wc koupelna přívod vody elektřiny plynu karma na plyn na ohřáti vody do koupelny i do kuchyně přípoj na 380w zásuvky 220w možno celoročně obývat









    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GREGI: právěže to v tom logu vidím :))
    GREGI
    GREGI --- ---
    CAMELLA: jo takhle:)) no ale kdyz se podivas na logo tak to tak opravdu nevypada;))
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    jako za 70 - 100 000 koupíte absolutně luxusní plně vybavenou maringotku s vybavením, zateplením, dřeveným obložením, sprchovým koutem apod. a dispozičně i rozlohou to bude něco podobnýho jako ta jejich nádhera za 700 000 kč.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GREGI: myslím, že je to spíš myšleno jako FREEDOMky :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    INK_FLO: to opravdu odrazi nazev webu "free" domky... :)
    BURAN
    BURAN --- ---
    DAN_F: ja v tom nehledam problem. tak to proste je, takze je zbytecne se nad tim nejak pozastavovat.

    osobne si radeji nejakou vec sam vyrobim, nez bych stejny cas venoval vydelavani penez na tu vec a jeji nasledne koupi. je pravda, ze ne vzdy se to vyplati, a ne vzdy ziskam profi kvalitu, ale je to muj zivot a ja chci delat i jine veci nez jen vydelavat penize.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    77WHITE: Tak z mého pohledu jsou zajímavé velikosti M a L a každá práce a čas něco stojí. I když by sis to dělal sám. Navíc se domnívám že v porovnání s "klasickým" domkem ti tady u toho dost možná odpadnou problémy s povoleními atd. Jinak bych nehledal problém v tom, že byznys se nabalí na každou zajímavou věc - tohle je byznys v první řadě, na který se nabalila zajímavá věc, ale jak jsem říkal, je to od začátku cílené na movitější publikum.
    BURAN
    BURAN --- ---
    byznys se nabali na kazdou zajimavou vec, tak uz to chodi, no.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    DAN_F: 100 metrová krabička za 2.25 bez pozemku je zlý. Kdyby to stálo o třetinu míň tak chápu. Ale za takovouhle cenu si postavíš klasickej, parádní originální domek včetně projektu za sto litrů.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    77WHITE: Ne každý má čas / schopnosti / chuť si dělat DYI domek. S tímhle máš záruku relativně profi kvality bez starostí a až se na starý kolena rozhodneš změnit působiště, dá se to naložit a odvézt jinam.

    Je to prostě pro jinou cílovku než DIY bydlení, ale určitě to neni zlý.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    FIYAH: hrozně moc. DIY se dostaneš tak na půlku plus budeš mít k novýmu domu úplně jinej vztah.
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    INK_FLO: Příde ti to moc nebo málo?
    Vzhledem k tomu, co za vybavko a material je v ceně..Nevim co si myslet..
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    RAPAL: na té stránce je imho nejzajímavější tato část :-)

    http://www.freedomky.cz/upload/kestazeni/Cenik.pdf
    KAREN
    KAREN --- ---
    BURAN: jj, viz napr. jejich facebook.
    BURAN
    BURAN --- ---
    RAPAL: to je normalni reklama. designerka Mellisa nejspis prodava ty navrhy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam