V2SV: zdar
za prve, ja nenabizel, ze to budu nekomu stavet. jen sem konstatoval, ze clovek muze na chlup stejnou boudu postavit svepomoci (a za zrejmeho predpokladu ze neplati to co jsi popsal, tzn prachy systemu) za polovinu ceny, coz je i tak s rezervou, vzhledem k cene pouziteho materialu. ten material je videt na foto. (cca 30 tramu 8x8, isover vata, 3 plastovy okna, gumoasfaltova sindel, palubky a par dalsich, uz to ani nebudu rozklikavat).
za druhe, kdyz ja neco delam, delam to opravdu poctive, samozrejme vzdy zalezi na zadani "zakaznika". a ver, ze dneska lidi nechteji napr. kvalitni izolaci v aute. chteji jakous-takous, a hlavne at se vejdu do ceny, kterou si oni predstavuji. jeste mi nikdy nikdo nerekl - postav mi dodavku, pouzij to nejlepsi a nejhezci, vubec na to nespechej a na cenu nehled. to se opravdu nestava:) kazdy chce vse hned, rychle a hlavne levne. vzdyt ono je to stejne jen na par roku... (rikavaji).
a ja sem opravdu ten posledni kdo s nekym vymrdava, tos me pobavil:)
za treti, precti si napriklad muj "manual" na nakup maringotky ("lide z maringotek"), obsahuje i nekolik os. zkusenosti, prodejci maringotek, to jsou (vetsinou, cest vyjimkam!) teprv zmrdi. lhari a obkladaci.
jinak souhlasim, clovek by se nemel nechavat zavirat do klece konzumu, mel by zit v "neplastovem" obydli postavenem z maticky prirody za pomoci lasky k bliznimu projektovane do kvalitni remeslne prace.
ale takovy veci se za penize nekupujou, to bych ani nikomu nenabizel, na to musi kazdy prijit sam...