MAR_TINA: neni treba kamos ve stavebninach. Kazdej normalni stavebnik nakupuje s 0%. Samo pokavad ses clovek, kterymu je to jedno, tak neni problem brat matros za vic. Ja si treba pres toho kamarada nakoupil elektro material daleko levneji nez mi nabizel elektrikar, kterej se tim zivi x desitek let a to jen kvuli tomu, ze je neprubojnej. Sam mi rikal, at si to klido koupim sam, ze na tom nic nema. To co pises neni pravda. Divila by ses, ale treba na tvarnice jsem mel opravdu slevu okolo 45% a nejednalo se o prebytky. Staci se podivat za kolik koupis protiradonovou ipu v bauhausu a za kolik se da sehnat na netu. Ten rozdil je silenej. Treba stresni krytinu jsem taky nakoupil s 0, ale jelikoz ji prestali vyrabet, tak jsem ji musel nakoupit ihned a tim, ze meli par zbyvajicich plechu, mi ji dali jeste pod cenou, protoze pro nikoho jinyho by to nemelo smysl kupovat. U dveri a oken taky nemas pravdu, protoze jsem nakoupil taky levneji oproti katalogu. Kde si vubec prisla na tyhle informace? S tim kamosem se vidam vetsinou nekolikrat tydne, bavime se i o praci a v praxi to takhle funguje uz hodne dlouho. Casy, kdy se prodavala vetsina za katalog jsou uz nekolik let za nama..