R6ANDREW: baobaby neznám, ekovesnice ve mě vzbuzuje dost pochybnosti. Přijde mi alespoň z toho, co o sobě Petr Skořepa prezentuje a co jsem slyšel od jiných, že je to pouze zneužívání levné pracovní síly za účelem zisku. Ale moc do toho nevidim, nechci nikomu křivdit. V každém případě si pan Skořepa propůjčuje cizí myšlenky a vydává je za své vlastní a takový přístup se mi nelíbí. není občanský sdružení jako občanský sdružení, bohužel...
Kdysi jsem s nim komunikoval v době kdy jsem si chtěl vyčistit hlavu a rozhodl jsem se že něčemu užitečnému zadarmo pomohu. Měl inzerát na nějakém stavebním serveru, že potřebuje pomoc (dokonce za to platí, což jsem ani nechtěl, protože jsem chtěl chvíli žít zase mimo svět peněz), ale pak se z toho vyklubalo to, že abych u něj pracoval musel bych projít nějakými předraženými jeho kurzy, kde bych zadarmo stavěl na jeho. Aniž se vlastně zajímal, co umim. V prvé řadě jsme byl nucen projít jeho kurzem kde učí často o stavbách, se kterými ani nepřišel do styku. Tak jsem si řekl, že to fakt nemusim. Nevím co se od té doby změnilo. Nicméně bych si vše předem prověřil.
Že by dával záruku deset let o tom se mi nechce věřit. Protečení střechy možná poznáš dřív, ale to není hlavní problém, jsou i mnohem záludnější, mnohem hůře zjistitelné a hlavně velmi těžko opravitelné.
Joo pozemek je kapitola sama o sobě, já hledal snad 3 roky. 2 krát mi byl vyfouknut už zarezervovaný pozemek se zaplacenou zálohou. Jednou mě dokonce realitka vydírala a zastrašovala... Držim palce.