MAR_TINA:
CUKI: Teď jsem o tom ještě trochu přemýšlel a vlastně by se mi líbily 2-4 kontejnery jako takové showroomy k pronajmutí pro mladé designery (móda, šperk, doplňky - 4x23 m2) = izolovat (z nepohledové strany možná i z venku), prosklít jednu stěnu, nainstalovat vstupní dveře, osvětlení a pár zásuvek, topení pak dotáhnout z kamenné budovy izolovaným potrubním systémem. 1 kontejner podobně zařízený bych rád jako malou zasedačku (nebo pracovnu).
V jednom kontejneru bych pak rád mikrokavárničku s výdejem ven, aby se před ní v létě dalo sedět a mohli zaskočit i kolemjdoucí. Zděná budova (cca 300 m2) by měla sloužit jako místo pro fotoateliér a grafické studio. Pokud se zadaří, dalo by se vyčlenit pár míst na coworking. Showroomy a kavárnička by mohly/měly poskytnout propojení s vnějším světem (přinést něco málo i svému okolí).
Vlastně by mi nevadilo, kdyby to byl z venku trochu punk. Myslím, že dost lidem by to právě mohlo připadat cool. Nicméně bych potřeboval, aby to bylo technicky dotažené, na což by se právě hodil někdo s předchozími zkušenostmi (čehož se týkal ten můj původní dotaz).
Toliko snění naivního idealisty :) Ale v lednu mám rande s kamarádkou, která by to snad měla umět našroubovat na nějaký udržitelný obchodní model :)