ANDY_WARHOL: To je furt dokolečka. Sousedova tráva je vždycky zelenější, že? :-)
Na jedné straně si lidé furt stěžujou, že dělaj za málo a nemaj žádné peníze, na druhou stranu bydlet jako předchozí generace by nikdy nechtěli.
Kdyby se lidé spokojili s tím na co opravdu mají a co potřebují, do práce by mochli chodit na den dva v týdnu max.
Ale protože tě všude v okolí masírujou tím, že panelák naležato prostě potřebuješ a každej musí mít své vlastní auto a plasmu s úhlopříčkou, alespoň metr.
Přírůstek obyvatel je kupodivu zanedbatelný a víc se postaví, ale nesmíš koukat na to co ti říkají na Nově. Protože ve většině případů se sčítají akorát developerské projekty, nikoli skutečný přírůstek staveb.
Jinak ano já bydlení mám, ale většina lidí by to nepovažovala za dostatečné protože má jen 45m2 a to pro běžnou rodinu nestačí, protože se tam nevejde pokoj pro každé dítě zvlášť, ložnice pro hosty, a pracovna pro každého člena rodiny,... Většina lidí si takové bydlení jako mám já dovolit může, jen musí přehodnotit co opravdu potřebuje...
ANDY_WARHOL: To už je spíše problém spekulace se stávajícími ruinamy a hlavně u těch ruin sjou například i vzrostlé stromy, ty prostě penězi nezaplatíš! Domek mostavíš jakýkoli a kdekoli když máš peníze, Ale strom ti za 2 roky nevyroste...