• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAURUSSpartan Race a další OCR: Predator Race / Army run / Bahňák / Tough Mudder / Beskydská 7
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    TAURUS: Fakt? Ja ziju v domeni ze 5 mil. Spatny pomer v cem? Prilis behu a malo prekazek? Plavalo se tento rok? Muzes vypsat co bylo za prekazky? Diky.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    PODFUCK: Díky! Zřejmě bylo víc lidí a vlny po 15 minutách, tak se to na obtížnějších překážkách nestačilo rozptýlit, zvlášť v pozdějších vlnách.
    V jedný věci se ale mýlíš, Spartan Sprint je by definition 3 míle což je 5 kilometrů. Ne 5 mil. Ale je to minimální hranice, takže s těma 7-8 se počítalo.
    Beast ne, děkuji, jednak bych to neuběh a jednak už je to dost špatný poměr překážek/běhu :)
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    PODFUCK: Tak ty jsi vysportovaný frajer, co si pamatuju z fotky, co jsi jednou nahazoval. My co jsme se zasekli jsme byli obyč peciválové :-)

    Jinak mě hodně překvapilo, kolik namakaných lidí jsme nechali na překážkách, který nezvládli a ukázali jim záda. A to jsme žádný extra výkony nepředvedli.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    MHO: Co bylo za prekazky?
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Vsem gratuluji ke zdolani, je videt ze jste si to poradne uzili.
    Zkusnesti jsou prakticky stejny jako ze zavodu minuly rok. Plazeni sutry, stena se nedala (i kdyz od nas z tymu ji jedna holak dala), hod ostepem repsektive nasadou od kostete taky spatny :)
    Jen me zarazi ze jste vsichni nekde cekali. To ja nikde necekal.
    Sprint je 7-8km (5 mil. nikoliv 5 km). Myslim ze jsme to tu psal, at s tim pocitate.

    "Pobezite" nekdo Beast?
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    BUTTERFLY: 7,2 km
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    jo a neví někdo, kolik km byl sprint? co jsem zaslechl v cíli, tak prý do 8 moc nechybělo.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: přesně, tyhle dvě překážky jsem si taky pěkně odskákal, když nepočítám skákačku nahoře u tahání železa, kde byla neskutečná fronta

    jinak parádní atmosféra, parádní závod!
    MHO
    MHO --- ---
    Jinak asi zakladni rozdil byl, ze bezelo 1000 lidi a diky delce se to vice roztahlo. Takze ja jsem zadne cekani na prkazky nezazil. Akorat na zacatku byla takova trma-vrma v lese. Ale nic zasadniho.
    MHO
    MHO --- ---
    TAURUS: Jo bylo to az uplne na konci. Konfigurace tech poslednich prekazek na sjezdovce byla stejna jako na sprintu (soude dle fotek). Prostě se ta trať několikrat otočila kolem monince.

    Mimochodem GPS mi ukazala prevyseni 650m. Netusite kolik byl sprint?
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Kdyby chtěl někdo slevu 25 % na srpnový Beast, ať dá vědět, já se neúčastním :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    MHO: dost dobře... jsi to uběhnul jen o čtvrt hodiny dýl než já Sprint :D Rozedřený kolena z bahna máme všichni... dali vám to aspoň taky ke konci? Mít to na začátku by byl trochu opruz.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    VAMPYRCIK: tak tyhle boty jsou mojí představě klasických kanad docela vzdálené :) s těma kotníkovejma bych do toho šel klidně taky. Tak super že jste si to takhle dali :)
    MHO
    MHO --- ---
    Tak jsem dneska dal toho 12km za 1:47 a celkem v pohode. Bezel jsem pod hranici moznosti a asi zbytecne. Furt jsem cekal nejakou desne drsnou prekazku a nechaval jsem si rezervu. Nejhorsi jsou rozedreny kolena z plazeniv bahne.

    Ale libilo se mi to a posilhavam po tom beastu v srpnu.


    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    TAURUS: já běžela v lehkých kanadách (bates tactical sport), kamarádi si mysleli, že jsem blázen =) ale uklouzlo mi to po celé trati jen jednou, což považuju za velkou výhodu..a navíc tyhle jsou opravdu lehoučké a tak..jinak celý závod byl bomba..my běželi ve třech s tím, že si budeme pomáhat a budeme na sebe čekat, což jsme taky dodrželi, páč ani jeden z nás nemá momentálně žádnou závratnou fyzičku a dali jsme to na pohodu =) pro mě ideál =)
    KABIS
    KABIS --- ---
    jsem bezela nakonec v uplne obycejnych teniskach a skvely, fakt me potesily :o) a teda naboso by to fakt neslo - ne kdyz clovek nevi do ceho slapne v tom bahne :X
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    No a pro příště si budu muset pořídit lepší boty. Běžel jsem v klasickejch Adidaskách a děsně klouzaly v tom bahně a po šutrech a od půlky tratě mě začaly bolet kotnínky z toho jak se to furt smekalo. Takže něco s lepší podrážkou do terénu a možná i nad kotník.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    SARKUF: Terénem... pročež mi moje tréninky na Ladronce nebyly moc k něčemu :D ale aspoň jsem to uběh. Těžko to udělat schůdněji, jedině dělat vlny po 30 minutách a ne po 15, nebo méně lidí ve vlnách. Ale to by zas nenacpali 2500 lidí do pár hodin. Cílem organizátorů je samozřejmě vytěžit trať na maximum. Mně to v podstatě vadilo jenom u ostnatýho drátu, kde se lezlo fakt pomalu. Ty kameny tam byly podle mě proto, že už byla uprostřed vrstva hlíny prostě vymletá závodníkama až na to kamenný podloží. Lezl jsem ze začátku po straně a to bylo lepší, ani dráty tam nebyly tak prověšený.
    My jsme měli tým a bylo to dobrý. Sice jsme se hned ze začátku rozptýlili (a Kabis jsem ani neviděl :), ale občas jsem se s kolegou potkal na trati a hlavně jsme si společně užili euforii po doběhu.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    Všem congrats :)
    KABIS
    KABIS --- ---
    TAURUS: ja jsem vas vubec nevidela :( jinak bych se samozrejme prihlasila...

    jinak taky anglicakovani jen ostep a stena
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam