• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAURUSSpartan Race a další OCR: Predator Race / Army run / Bahňák / Tough Mudder / Beskydská 7
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Lidi, vy jste vážně natvrdlý (sorry za to slovo, nemůžu si pomoct), kalendář je NEÚPLNÝ!!! Co já vím, tak zatím nic nenasvědčuje tomu, že by ultra beast nebyl.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    SIRSPOOK: imho málo zájemců
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: promo mám na mysli myšlenkově, nikoliv intenzitou.. ten sprint v praze je hezká myšlenka, ale co já vím, tak není sranda domluvit lokalitu, kde by to mohlo proběhnout - jestli nebude problém tady
    SIRSPOOK
    SIRSPOOK --- ---
    hmm, zase zadnej ultra beast... :-(
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Určitě má Nikola po 2 letech se Spartanem hromadu zkušeností. S Army bude mít spíš problém, jak ho udělat, aby to nebyla čistá kopírka Spartanu, protože systém Spartanu je udělanej maximálně funkčně. Myslím že klíčme k tomu jsou překážky a jejich pečlivá příprava, a ukázal to už Predator.

    Brutální promo jsem si nevšimnul, ukáže se mi akorát občas nějaký příspěvek na FB, a to i v menší míře než Predator a Spartan.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: tak jsou tam volná místa už jen ke konci sezóny. Sprint v Praze by to chtělo ideálně v květnu. Pokud nebude, považuju to za nevyužitou marketingovou příležitost pro celou sezonu.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Nikola je známá osobnost, osobně jí ale neznám. Věřím, že army run pozvedne. Btw. opakuju se, ale army ma brutalni promo. Marketingově jsou příkladní
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Nebál bych se, že toto je konečný kalendář. A taky bych se nebál, že ten sport neprorazí, tlak je tu velký.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Co mě ještě tak napadá... fanouškové volají po Vechci, Klínovci, Valče (já bych dodal Bořetice) - oblíbené tradiční lokality. Jen jeden Beast = nemožnost double trifecty (aspoň v CE regionu). Že by odraz změny organizačního teamu? BTW Nicola Bartáková bude letos dělat konkurenční Army Run, první co se změnilo je penalizace - bude tam taky 30 angličáků.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Hodně by mě překvapilo, kdyby se terénní překážkové závody neuchytly jako regulérní disciplína. Nadšení účastníků tu je a tah na branku hlavně u Spartanu je jasný - cíl dostat se na Olympiádu mi sice připadá neuskutečnitelný, ale ta snaha tam určitě bude.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    nooo, přiznám se, že jsem čekal trochu jiné rozložení. Čekal jsem víc Sprintů v ČR, a minimálně jeden v Praze typu městského závodu vč. Children Spartan, myslím si že to v Praze dozrálo k velké účasti a pomohlo by to k propagaci dalších delších závodů. Čili jeden Sprint zjara v Praze, v létě Super někde kolem Prahy, pro ty, co se chytli na Sprint. Beast pak kdekoli, tam srdcaři dojedou a nikdo jiný tam nepojede. To jsem čekal.
    Z tohoto rozpisu mi připadá, že se tým snaží pokrýt hlavně 4 země, a vnímám tu důraz na Slovensko, kde je zřetelná logická časová linka sprint-super-beast. Je to asi logické, když tým pochází ze Slovenska.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    V Čechách jen 3 závody... Beast jen na Slovensku... hm hm.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: šlo to mailem potenciálním dobrovolníkům. Bylo taky info o tom, že koncem srpna bude ještě jeden.

    Jsem docela zvědavý, jestli je to ten taková dočasná populární vlna, nebo se to uchytí jako regulérní sportovní disciplína. Osobně vsázím na to druhé.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    každopádně díky - doplnil jsem. Vypadá to na našlapanou sezonu!
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: zdroj pro ten Army run? na FB ani www jsem to nenašel
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    2. 5. Liberec Sprint
    27. 6. Army Run Lipno
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BTW ten zimní sprint bude vůbec první zimní Spartan na světě a má na něj přijet i Joe de Sena.
    Začíná to být skutečně lákavé :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Nový medaile na 2015, budou údajně i v Evropě a první už na tom zimním sprintu.

    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: to jo - po letošku jsem ale zvyklej, navíc je po cestě sranda, takže to uteče. A ten pocit, že budu u prvního zimního SR ever za to stojí :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam