• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAURUSSpartan Race a další OCR: Predator Race / Army run / Bahňák / Tough Mudder / Beskydská 7
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    No jo, koukám, že tam toho aktualizovali víc - tak jsem doplnil tabulku v záhlaví.
    Akorát CZ trochu trpí, kdo bude chtít Trifectu, víceméně bude muset vyjet ven, protože Super a Beast hned za sebou není ideální.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Líbí se mi ten nápad s mapou tréninkových míst, s dovolením si to vypůjčím :)

    Jinak dneska potvrzený Ultra Beast 16. 8., zatím není známo kde, ale je to slušná výzva, já do toho jdu!
    SIRSPOOK
    SIRSPOOK --- ---
    tak jsme s prateli prihlasili ten zimni SR na 11:00 vlnu, tak snad se tam s nekym z vas potkam!
    SIRSPOOK
    SIRSPOOK --- ---
    TAURUS: diky za to info!
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Že by tam byly sprinty mě teda nenapadlo, spíš to šacuju na beast na klínovci a ultra někde na slovensku. Ale že s komunikací to SR zrovna nevyhráli, to je známá věc, měli by s tím něco udělat.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    ...tak cituji z Facebook: "Ultra Beast se bude konat v jednom z datumů, kde není ještě napsána lokalita" -- čili ten kalendář považuju za klasický komunikační fail :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Lidi nejsou natvrdlý, lidi interpretujou to, co viděj. Vidím kalendář, u kterého je napsáno neúplný, obsahuje řadu stanovených datumů a dva červený otazníčky. Interpretuju to tak, že v kalendáři je ještě prostor pro max 2 sprinty. A jsem si jistý, že to tak interpretuje 99 % lidí, kteří ten kalendář uvidí. Řeknu to naopak - očividně z kalendáře nic nenasvědčuje tomu, že by ultra beast BYL.

    Jestli ten kalendář měl říkat, že tam možná bude ještě další beast či ultra beast, ať je tam někde dole napsáno ? - beast, ? - ultra beast a další potenciální možnosti.

    Pokud se organizátorům nedaří něco odkomunikovat, není to tím, že by čtenáři byli natvrdlý, ale je blbě sestavený message.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Lidi, vy jste vážně natvrdlý (sorry za to slovo, nemůžu si pomoct), kalendář je NEÚPLNÝ!!! Co já vím, tak zatím nic nenasvědčuje tomu, že by ultra beast nebyl.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    SIRSPOOK: imho málo zájemců
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: promo mám na mysli myšlenkově, nikoliv intenzitou.. ten sprint v praze je hezká myšlenka, ale co já vím, tak není sranda domluvit lokalitu, kde by to mohlo proběhnout - jestli nebude problém tady
    SIRSPOOK
    SIRSPOOK --- ---
    hmm, zase zadnej ultra beast... :-(
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Určitě má Nikola po 2 letech se Spartanem hromadu zkušeností. S Army bude mít spíš problém, jak ho udělat, aby to nebyla čistá kopírka Spartanu, protože systém Spartanu je udělanej maximálně funkčně. Myslím že klíčme k tomu jsou překážky a jejich pečlivá příprava, a ukázal to už Predator.

    Brutální promo jsem si nevšimnul, ukáže se mi akorát občas nějaký příspěvek na FB, a to i v menší míře než Predator a Spartan.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: tak jsou tam volná místa už jen ke konci sezóny. Sprint v Praze by to chtělo ideálně v květnu. Pokud nebude, považuju to za nevyužitou marketingovou příležitost pro celou sezonu.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Nikola je známá osobnost, osobně jí ale neznám. Věřím, že army run pozvedne. Btw. opakuju se, ale army ma brutalni promo. Marketingově jsou příkladní
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Nebál bych se, že toto je konečný kalendář. A taky bych se nebál, že ten sport neprorazí, tlak je tu velký.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Co mě ještě tak napadá... fanouškové volají po Vechci, Klínovci, Valče (já bych dodal Bořetice) - oblíbené tradiční lokality. Jen jeden Beast = nemožnost double trifecty (aspoň v CE regionu). Že by odraz změny organizačního teamu? BTW Nicola Bartáková bude letos dělat konkurenční Army Run, první co se změnilo je penalizace - bude tam taky 30 angličáků.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Hodně by mě překvapilo, kdyby se terénní překážkové závody neuchytly jako regulérní disciplína. Nadšení účastníků tu je a tah na branku hlavně u Spartanu je jasný - cíl dostat se na Olympiádu mi sice připadá neuskutečnitelný, ale ta snaha tam určitě bude.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    nooo, přiznám se, že jsem čekal trochu jiné rozložení. Čekal jsem víc Sprintů v ČR, a minimálně jeden v Praze typu městského závodu vč. Children Spartan, myslím si že to v Praze dozrálo k velké účasti a pomohlo by to k propagaci dalších delších závodů. Čili jeden Sprint zjara v Praze, v létě Super někde kolem Prahy, pro ty, co se chytli na Sprint. Beast pak kdekoli, tam srdcaři dojedou a nikdo jiný tam nepojede. To jsem čekal.
    Z tohoto rozpisu mi připadá, že se tým snaží pokrýt hlavně 4 země, a vnímám tu důraz na Slovensko, kde je zřetelná logická časová linka sprint-super-beast. Je to asi logické, když tým pochází ze Slovenska.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    V Čechách jen 3 závody... Beast jen na Slovensku... hm hm.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam