Predator Challenge zdolán. Nebylo to úplně jednoduchý, hned jedna překážka z kraje - 5 x kruhy do kopce - sejmula řadu závodníků. Podstatný detail byl ten, že kdo se dotkl nohou matrace pod kruhy, musel jít znova od začátku. Kdo spadnu těsně před cílem, musel též (téměř) od začátku. Časový limit byl 5 minut, ale všem docházely dřív síly než čas, tj. kdo dal kruhy, ten už to v limitu dal. Nejrychlejší borec měl kolem 40 vteřin!!! Krásná jízda, všechno mu vyšlo, radost koukat. Já měl asi kolem 1:15.
Holky měly stejnou trať, ručkování a kruhy pro ně bylo dost těžký. Dalo jich to pár, co jsem viděl. V době, kdy jsem odjížděl, nebylo žádné zranění, maximálně sedřená kůže od provazů.
Druhá část trati zítra obsahuje kruhy na trnech, visení na kolících + přehazování kolíků - překážky z ninja factoru. Na konci vlna, která byla ještě o něco zvýšena oproti predator dril/brutal.
Je to pěkná akce, možná by bylo taktičtější dát těžší překážky někam dál než ze začátku, takhle kdo skončil na kruzích tak si moc neužil.