• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAURUSSpartan Race a další OCR: Predator Race / Army run / Bahňák / Tough Mudder / Beskydská 7
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    UGLUGF: no taky pěkný... já se zatím ani nevracím do tréninku, abych si neublížil ještě víc - abych měl šanci Donovaly dokončit :)
    Hele tak se snaž ať nemusíš dělat angličáky a budeš v pohodě :D
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Já jsem pomalý běžec. Super na Klínovci jsem měl asi za tři a půl hodiny. Někde za půlkou mě vzaly kolena tak, že už jsem se mohl jen belhat. Ale dobelhal jsem se. Akorát při tom tempu už jsou občerstvovačky dost daleko od sebe a při tom čase na trati už je potřeba i doplňovat energii. Čiže pro mě je camelback s tekutinami a gely atp. samozřejmostí. Zvlášť do Donoval, kde bude převýšení jak prase a pravděpodobně bude i vedro. Beast v Koutech nebude co se týče převýšení o nic chudší, pravda v říjnu už vedro nebude, ale zas to bude 20 km. Takže asi tak :)

    NAGASAWA: izraelák? to je co?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BUTTERFLY: tak to je potom cajk. byl jsem prozatim akorat na Sprintu. Pul/maratony behavam - to je ok - ale nemam zkusenost jak to bude s hydrataci na trati kolem dvaceti kilometru s dalsi zatezi z prekazek. Jestli byvaji rozprostreny obcerstvovacky, tak camelbak potreba samozrejme nebude a jak tak koukam, veta ohledne vlastni vody je na SR webu i u sprintu, tak je to potom ok.
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    TAURUS: Já teď řešim, jak se vrátit do tréninku po utržených vazech a porušenym kloubnim pouzdře v zápěstí. Zatim sotva zmáčknu kliku u dveří natož, abych si třeba lehnul do kliku. :)

    Taky mi přijde, že na Super v Koutech comelback není úplně potřeba. Za prvý v řijnu v Koutech už nebude žádnej hyc. A pak dvě stanoviště s možností se napít na cca 2 hodiny běhu mi přijde dost. Navíc, jsem sice zvyklý běhat s batůžkem s TRX, ale u SR si myslim, že by mi batoh překážel. Ale asi je to dost individuální (jak potřeba pít, tak batoh na zádech).
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    NAGASAWA: ano, cca po 5 až 6 km jsou.. ono asi dost záleží na počasí, ale delší závody jsou většinou termínem a polohou vymyšlené tak, aby tam lidi nechcípli hicem. A pak je to na potřebách každého - že já tu potřebu nemám neznamená, že ji nemůže mít někdo jiný, takže od camelbaku nechci úplně zrazovat - jen říkám, že se to dá
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BUTTERFLY: tak to je potom v klidu - kdesi jsem si vsiml vety "Závodníci si musí přinést svou pitnou vodu.", coz mi prislo trochu bizarni, tak prave proto jsem se ptal. Jestli budou treba po peti kilometrech obcerstvovacky, tak neni co resit.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    bez camelbaku dávám v pohodě i beast, na mojí potřebu je na trati občersrvovaček dost. A k tomu obsahu: já se poslední dobou dost naučil pít vincentku, jsem na ní už skoro závislej :) ale na závod nevim, je dost těžká
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAURUS: klasika - neperlivou magnesku, par gelu, pro vsechny pripady izraelak, par naplasti a vic myslim netreba.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    NAGASAWA: btw co do camelbacku?
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    UGLUGF: jenom abyste nedoháněli mě, mám nataženou šlachu, tak to bude spíš pěší vejlet :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAURUS: kej diky za info. v tom pripade camelbak pro vsechny pripady beru

    UGLUGF: a to je dost dobre mozny - pridali se k nam tri dalsi, ale trochu pomalejsi znami, tak se jim prizpusobime. Na trikach budeme mit tuhle legraci, tak se se beztak nekde potkame

    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    NAGASAWA: My jdem od 12:30, tak makej, ať tě nedoženem. :D
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    NAGASAWA: my jdem jenom na beast. Super dá část z nás v Donovalech a zbytek pak v Eplény. Tak dám vědět, až se budem chystat do Koutů.

    NAGASAWA: Na Klínovci Super loni byla jenom voda. Dal jsem to bez camelbacku, ale bylo to dost a řekl bych až zbytečně náročný. Letos beru camelback a hromadu gelů a tyčinek. A taky nějaký obinadla :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    btw na SR: Super maji obcerstvovacky s vodou, anebo je camelbak nutnost?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAURUS: dva SR po sobe by byly hardcore - uvazovali jsme o tom, ale odpiskali jsme to. Kazdpopadne potkat se muzeme, protoze budeme od patku do nedele zakufrovani na horsky chate, tak se tam muzeme druhej den otocit mrknout se na vsechno to kondenzovany utrpeni.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    NAGASAWA: já jsem zaregistrovanej na beast 9:30. Tak leda byste zůstali do neděle :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak 10.10. Kouty SR/Super a startujeme v 11:30, tak se treba s nekym odsud potkame.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    další pokus - tentokrát sportovně kalící víkend
    Be A HERO
    http://www.behero.cz/
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    taky slušnej seznam závodů http://mudrun.cz/?p=328
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Mrkni na mě, jak tam v 8:22 koukám shora z cíle ;)
    Jj to je závod pro mně, konečně nemusím kvůli pár překážkám běhat 10 km po horách :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam