STENNY: Jasně! Jj zmije jedovatá byla jednoznačně nejdrsnější. Vyšplhat po tyči, přelézt na kruhy, 4 kruhy, pak rovná tyč, po té se dostaneš ke klasické zmiji. Predator Challenge jsem dal celý, ale tady jsem měl velký problém dostat se přes kruhy. Nakonec jsem dal s výpomocí. Kamarád co na Challenge skončil na vlně se dostal dál, ale taky nedal celou. Žiška též nedal. Myslím ale že nejhorší bylo, že byla úplně na konci. Přeci jenom po 4,5 hodinách už byla energie na dně. Věřím že na začátku bych ji dal. A rád bych si ji někdy někde zkusil.
Další co mě bavily byla Mega stěna - vysoká zeď (4 metry?), nešlo vyskočit úplně nahoru, ale v horní třetině byly výřezy pro chyty na ruce/nohy.
Potom síť - údajně 7 m vysoká síť - byla vyfocena na FB. Vylézt nahoru, překutálet horizontální vršek (asi 2 m) a pak zase dolů. Někteří od nás co měli problémy s výškami si to tady hodně vytrpěli.
Kruhy - opět překážka z Challenge - horizontální řada trnů + 2 kruhy, pomocí kterých je překonáš. Akorát to bylo dvakrát delší než na Challenge a uprostřed znatelná mezera. Dal jsem s výpomocí - neviděl jsem nikoho že by dal individuálně.
Mega vlna - stará známá z Predatora.
Pavučina - úplně dole po asi 1 km sestupu horskou bystřinou byla přes potok natažená ocelová síť na podlezení, takže jsme si kameny a vodu prohlédli opravdu zblízka - místy bylo tak 30 čísel na prolezení mezi kameny a sítí..
Kontejner - po šikmé stěně, ve které byly vyříznuty kruhové prohlubně na chyt rukou, se dostat na střechu kontejneru, na druhou stranu seskočit - tady to bylo blbý, nebylo se čeho chytnout, bylo to tak 2,5 m vysoko a dole víceméně beton a sráz dolů.
Ostnáč do prudkého kopce - chuťovka.
Zatloukání hřebíku - zatlouct 200 mm hřebík do klády - blbůstka.
Miss mokré tričko - nabrat kýbl vody, vynést ho do prudkého bahnitého kopce, nahoře si ho vylít na hlavu a donést zase dolů (dost magořina).
Mě osobně nejvíc bavily různé typy zdí na přelézání.