• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAURUSSpartan Race a další OCR: Predator Race / Army run / Bahňák / Tough Mudder / Beskydská 7
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    nějaké ty kecy ze závodu...
    Pár slov k evrposkému šampionátu - Spartan Race Czech Republic
    http://spartan-race.cz/latest-news/par-slov-k-evrposkemu-sampionatu/?lang=cs
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    BUTTERFLY: To je ten kolega ;) už jsem mu psal...
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: Martin Turek, trenér kolínské SRTG
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    HELVETE: Kamarádka se kvalifikovala a jela by též, ale neví jak je to s ubytkem - prý to hradí Spartan. Mohl bys zjistit, jak to má ten kolega? Jestli si zařizuje vše sám, nebo něco má zajištěno a přes koho? Klidně do zpráv. Díky moc.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    TAURUS: Znám, kolega se kvalifikoval a chystá se, dost mu to přeju.mám se na něco zeptat?
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Chystáte se někdo nebo znáte někoho, kdo se chystá na mistrovství světa?
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    PIP: Vím akorát o spartan race training group Liberec, že se chystají.
    PIP
    PIP --- ---
    Chystáte se někdo o víkendu na Tough Mudder?
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: To zní dost dobře. Pokud bych dostal naložené dva pytle co byly v Donovalech, asi bych se moc nepohnul :)
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: na sandbagu a nošení kbelíků jsme měli dvojnásobnou zátěž (kbelíky mi paradoxně vyhovovaly, jak jsem byl vyvážený) a to možná bylo i vše, teď si nevzpomenu, ze začátku nás nerozlišovali, jak jsme tam byli jen z ME vlny, až pak po mojim crashi, když nás dohnala elita jsem si všiml, že selektují. Jinak celkově byly překážky zajímavější (delší memory test kód, monkey bar do kopce) a úplně turbo byla ta vyrubaná pískovna, nebo co to bylo, jak už to zmiňoval NAGASAWA.

    Nemyslím, že by se Peter v sobotu nějak přetáhl, spíš chtěl držet krok s Albonem, tak letěl jako kráva a na těch nebezpečných úsecích (a že jich tam nebylo málo!) měl smůlu - s tím se holt musí počítat.. taky s tím výsledkem vypadal smířeně, když jsem ho potkal
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: to je fakt... v první desítce je 7 Čechoslovenek. Slušná dominance :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Krásná medaile a musel to bejt skvělej závod. Trochu se obávám, že s kolenem bych dopadnul podobně. Co znamená, že "na pár překážkách jste měli trochu přiloženo"? Četl jsem co Peter psal na FB a je mi to trochu líto. Možná kdyby neběžel sobotní Sprint, byl by na tom lépe. Ale zase kdo ví - Jon Albon je neskutečnej.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    utekla mi jedna celkem zásadní věc: první tři místa z ME v ženské kategorii jsou z ČR. Seznace!
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    NAGASAWA: No tohle byl úlet, který se asi jen tak opakovat nebude, tím v žádném případě nechci zlehčovat Kouty, myslím, že si taky dají záležet
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BUTTERFLY: oujeeeee. ted zacinam byt pred Koutama mirne nervozni, ale to je dobre :) jinak slovaci meli fakt paradni prostredi, ktery se neustale menilo. pasaz, ktera vypadala jako zakopy prvni svetove u Verdunu byla taky supr. No co ti budu povidat, ty jsi tam byl a ja akorat srkal ranni kafe u monitoru.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    NAGASAWA: takových úseků tam bylo dost a fakt to bylo o držku jak sviňa - Peter Žiška by mohl vyprávět - někde tam s sebou seknul a praštil se do hlavy. Někdo dokonce říkal, že ho tam museli křísit, protože o sobě moc nevěděl. A udělal si něco se svalem. Každopádně mu držím palce, aby se dal do MS do kupy. Když jsem ho po závodu potkal, vypadal už celkem happy, i když věřím, že si to představoval asi trochu jinak.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BUTTERFLY: v online streamu se mi hodne libila kamenita pasaz pod mostem, kde to klouzalo vsem nehlede na cenu bot :) a kde bych mel celkem obavu o kotniky.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BUTTERFLY: Gratz!
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Tak za mě závod naprosto parádní, běžel jsem ME vlnu, měli jsme na pár překážkách trochu přiloženo. Bohužel jsem si to příliš neužil, protože jsem si cca 20 km před cílem udělal něco s kolenem a nezvládl jsem uběhnout víc, než 20 metrů, aniž mi mě zastavila bolest. Ale i tak jsem to nějak doplácal do cíle, jinak naprostá dokonalost - byly kopce i krásné rovné úseky na běh, překážky snad všechny, co mají, dost bahna, vody (ten potok už mě na konci doslova sral), počasí všech příchutí (někteří i sníh), skvělá atmosféra. Hercules měl 65 kilo a prvně jsem to nedal - měli byste vidět, co se tam dělo. Lidi trať vyplivla v dost zajímavých stavech, někteří se tam doslova rozbrečeli štěstím, někoho museli od cíle odtáhnout, někteří vůbec nevěděli která bije, já to oskákal skoro po jedný noze... z Lomnice jsme se vraceli jak z tažení na Staligrad, na benzínkách na nás docela valili oči. Mrzí mě to koleno, jinak neskutečný!

    TAURUS
    TAURUS --- ---
    jinak ten stream je zde pro ty kdo nezachytli na FB:

    Reebok Spartan Race
    http://www.metoo.sk/spartanrace
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam