TAURUS: Zážitek byl dobrý, určitě si to někdy v budoucnu rád zopakuji. Nejvíc se mi líbil asi ten jejich
Funkey Monkey, kombinace klasického monkey bar s hrazdou a tyčí (které byly na řetězech, takže pohyblivé) a to vše nad vodou. Myslím, že když má člověk pod sebou jámu s vodou, tak se hecne ještě víc, než když je pár čísel nad zemí. Tato překážka byla spolu s
Everestem (megavlna) až v samotném závěru, takže lidem docházely síly, včetně nás, ale dali jsme to. Vlnu teda s dopomocí, nahoře nebyl hrubý okraj za který by se dalo chytit jako na Predátorovi a klouzalo to jak sviň :)
BUTTERFLY: Já ti nevím, některé překážky byly zákeřné, ale jak už jsem psal, většina byla na přelézání, podlézání.... u SR je víc překážek silově náročnějších a beru to i s ohledem na angličáky, které na SR dokáží člověka pěkně vyšťavit. Jinak co se týká nákladů, tak to vyjde dost draho. Já kupoval lístky dlouho dopředu za 65E/osobu, při pozdějších registracích se ta cena za lístek vyšplhala přes 100E. Když k tomu člověk započte všechny ty další poplatky, tak výsledná cena dost převyšuje SR. Lidi si letos na FB stěžovali, že je to hodně a že za ty prachy dávají obyč. tričko, přitom v minulých letech to bylo kvalitnější značky Under Armour. Ale tak kvůli triku to člověk neběhá že jo :)