• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAURUSSpartan Race a další OCR: Predator Race / Army run / Bahňák / Tough Mudder / Beskydská 7
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    CHORBON: to vypadá dobře! Pěkný využití těžký techniky a po autech si taky člověk nezaskáče každý den.
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    TAURUS: lesy čr jim to nepovolili tak nevim jestli to budou delat i pres zakaz....
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    Jinak ted jsem byl na peknem zavode tak jsem tam neco natocil byla to super lokace
    RUNMAGEDDON
    http://www.youtube.com/watch?v=CZMZjEcVzXk
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    TAURUS: v zahlavi je to na prvnim miste 16.1.2016 bedrichov u liberce a ten zavod je pry zrusen
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    TAURUS: Já vim, loni jsem byl a letos jsem se stal hrdým členem Predator Work-out Praha teamu. :))
    RAMJAH
    RAMJAH --- ---
    Winter registrace ma asi to lik vstupu že mi už 2x zamrzlo :D to bude v Bedřichově nával :D
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Jinak když už jde o Predatora, dneska OCRA EU zveřejnila, že Predator se stal jedním z kvalifikačních závodů na Mistrovství Evropy OCR. Slušný úspěch!
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    UGLUGF: Tak to si taky myslím, že to bude jednodušší závod. Že by to ale znehodnocovalo prestiž a výkony, to si nemyslím... každý závod je jiný a jinak náročný. V USA mají vyloženě Stadium Sprinty, což jsou "suché" závody na stadionu, kde je zase hodně běhání do schodů a ze schodů se zátěží. Ale nezdá se, že by to byl tento typ. Investici do Predatora schvaluju, jsou to skvělý závody :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    CHORBON: promiň nepochopil jsem, na co reaguješ? Co se v Liberci neběží?
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    TAURUS: Tim přibližování k veřejnosti jsem myslel spíš obtížností než lokací. Nějak nevěřim, že obtížnost bude srovnatelná se závody v terénu. Přijde mi že to pak znehodnocuje prestiž závodu a výkony absolventů.
    Proti oslovování veřejnosti a měnění jejich životního stylu samozřejmě nic nemám. To je samozřejmě hezká myšlenka. Třeba se pletu a bude to hell, kde budou lidi zabořený do bahna brát horem dolem po Divoký Šárce a mlátit je obříma uchošťourama, ale spíš čekám trať na selfíčka v bahýnku. Já bych to pojmenoval na Spartan Race Sprint City Warm-Up. :) Ale jako jak říkám, možná budu koukat, co si organizátoři vymyslí. Já ty peníze raději vložím do startovnýho Predatora a ještě mi zbyde na fešnou kšiltovku. :)
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: Nitra byla spíš heavy metal :D
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    NAGASAWA:
    TAURUS: amen :)
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    TAURUS: vzdyt se to v liberci nebezi
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    UGLUGF: Dobrej plán. Mně se to rozvrstvení závodů na další rok líbí mnohem víc než letos. Tak snad mi to příští rok vyjde líp než letos, kdy mě zastavila operace.
    Přesně ty Sprinty beru spíš jako rockový koncerty, ideální letní zábava :) Supery jsou záhul a Beast... to už je výzva.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    UGLUGF: Ano, souhlasím, to určitě je, já se spíš divím, že Praha nebyla dřív. Z velkých Evropských měst je tuším poslední, nebo jedna z mála, kde ještě SR nebyl. Že je to masová záležitost mi nevadí, právě naopak. Myslím že je skvělý, když lidi, co normálně nevyběhnou, na ten závod jdou a vyzkouší si je to -- třeba je to chytne, začnou běhat, začnou se učit šplhat na provaze, házet oštěpem, přidají se do tréninkové skupiny, začnou šilhat po delších závodech a podobně. To je přesně filosofie Spartan Race, to je přesně to Spartan Up!, co je de Senovým cílem v USA potažmo po světě. SR se nikdy nevyhraňoval jako nikový závod pro pár nadšenců, má cíle nejvyšší, olympiádu. Mně se to právě na SR líbí a naprosto mi to vyhovuje. Kdo nemá rád masovku, což chápu, jsou tu Predatory, Gladiátory, Heroes a další závody, které jsou na úrovni a kde se dá vyblbnout bez masy lidí, což je taky skvělý. Případně jak píše NAGASAWA, Beasty, ultrabeasty na dalekém východě jako je Vechec, Winter racy na které si normální lidi netroufnou, a další hardcore. Jestli se ti nelíbí přibližování Spartanu veřejnosti, tak zkus třeba Predatora, ten je hodně srdcovej. Ale pro Spartan je přibližování veřejnosti právě cílem.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    UGLUGF: Ber to tak, ze probehl Spartan Race Paris atd atd, kdy je Sprint dobry brat jako ciste komercni zalezitost pro lidi, kteri to "nejak daji" a ciste coby masovou zalezitost, kor kdyz je OCR momentalne tezce v kurzu. Pokud to bude znamenat navyseni rozpoctu, ze kteryho se potom bezproblemu zafinancuje nejakej ten horskej Ultra Beast, tak s tim osobne nemam zadnej problem. Coby alternativa k masovym akcim tu porad budou ruzny army runy a predator race, kde je par lidi, punkovy zazemi a atmosfera prvnich spartanu..
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    TAURUS: Pokud bude zdraví sloužit tak budu rád, když příští rok vyjde: Trifecta: Bedřichov-Kouty-Liberec, v květnu Predátor (dril/brutal - podle týmu) aspoň noční Bahňák a možná ještě nějakej sprint...třeba Litovel nebo Liberec. :)
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    TAURUS: Podle mě Praha sprint je top money making bejkárka. Soudě už podle mých známých co se hlásí a v životě nikdy nevyběhli. Možná se pletu, ale mně se tohle přibližování k veřejnosti nelíbí.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Česká Trifecta v lince Praha - Kouty - Liberec se mi moc líbí. Ultra Beast ve Vechci je pěkný v tom, že ve 2012 to zde všechno začalo Sprintem, tak se to tak hezky vrací na místo činu Ultra Beastem. Jestli ale pojedu, nevím, je to strašná dálka z Prahy.
    Počítám, že budou ještě zveřejněny další závody v SK, PL a HU.
    A taky chybí vyhlásit zimní Super a Beast - zřejmě nebudou v CZ.

    No a Sprint Praha nekoliduje s Predatorem, ale s London Toughest (23.4.2015). To je pro české spartany docela nemilé.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam