BUTTERFLY: Úplně normálně se zeptám - co je na tom složitýho? Spartanů už tu pár zorganizovanejch bylo, a to i v chráněnejch oblastech, tak očividně to jde a organizátoři to uměj dělat. Ze závodníků tomu nerozumí nikdo. Tady očividně něco selhalo, a jestli je to nevysvětlitelný, tak předpokládám jedině proto, že by se vysvětlením ukázalo, že to byla něčí blbost. Přesun je sice "jen" 7 km, ale zas do úplně jinýho prostředí. Ze zasněžené horské krajiny do prosoleného města. Jsem velký zastánce a fanoušek Spartanu a do Liberce tak jako tak jedu, ale tenhle přesun a jeho načasování je obrovský FAIL a je potřeba si to upřímně říct a neschovávat se za neurčité věty typu "kdybyste jenom věděli, jak je to složitý". A jestli je pravda to, že se o zamítnutí vědělo ještě před spuštěním registrací, a nemám důvod tomu nevěřit, tak pro to mám už jen objektivní termín "naprostá neprofesionalita".
Jinak si to neber osobně a já kvůli tomu ani nejsem nijak rozčílenej, jenom rád nazývám věci pravými jmény, i když to jde do vlastních řad. A to vysvětlení bych fakt rád slyšel.