Tak mám za sebou HH v roli Drillmastera a nechalo to ve mě dost hluboký zážitek. Bylo to opravdu 6 hodin tvrdého drillu, ti lidi si prakticky vůbec neodpočinuli - 3 hodiny jsme je mordovali s pneumatikou, kterou pořád tahali s sebou, další 3 hodiny nosili v 10členných týmech klády - celkem pořádné klády, žádný soušky. Ale tak, že jsme je nechali jít přes půl hodiny do kopce a kládu za celou dobu nepokládali. Když ji pak mohli položit, byla na nich vidět ta úleva, radost - tam opravdu začali spolupracovat jako tým. Do té doby to sem tam nechápali, takže se stávalo, že třeba někdo odběhl od ostatních, nebo tak - pak celý tým dostal okamžitě kolektivní trest, což byly různé počty angličáků. Když jsme přišli s těma kládama do festivalky, tak to mělo super atmosféru, na konci jsme jim rozdali psí známky, dali si společně na rozloučenou 30 angličáků, zakřičeli warrior ethos (které křičeli v průběhu celé akce a mělo to grády!). Pak šli všichni sami od sebe za námi a s každým se jednotlivě rozloučili, děkovali a byli nadšení. Musím přiznat, že do slz mi moc nechybělo. Beru to jako obrovskou zkušenost a zároveň se děsím toho, co mě čeká v Liberci, kde si to dám z druhé strany. A za rok by měl být HH snad už pro veřejnost. Kdo se chcete nechat pořádně prověřit, tak určitě jděte, je to úplně něco jiného, než SR, jak jej znáte..