• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAURUSSpartan Race a další OCR: Predator Race / Army run / Bahňák / Tough Mudder / Beskydská 7
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    TAURUS: Urban Challenge - to je o zloutenku, ne?
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: Kocumová zase první, si začínám říkat, jestli nesype :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Někdo nějaké komenty ohledně Spartan Race European Championship?
    První Jon Albon. Peter Žiška čtvrtý (skvělý výkon) Michal Rajniak dvanáctý. Konkurence je veliká. A ten Albon je neuvěřitelný.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    DREAMWEB: Já tam nebyl, ale četl jsem nějaké ohlasy na FB. Tyhle lapsy závodům docela škoděj...
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Urban Challenge
    http://urbanchallenge.cz/

    Troufnete si někdo?
    Troufnete nikoli ve smyslu náročnosti závodu, ale ve smyslu závodu s neznámou kvalitou a organizací.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Budete mít někdo v sobotu cestu z Valči do Prahy? Potřeboval bych hodit do Humpolce... stačí přímo na sjezdu...
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    DREAMWEB: Je fajn parkourové hřiště v Podolí, mají tam i různě vysoké stěny, asi 2-3 spolu s návodem, jak je překovávat. Jinak to chce koukat, když někde běháš, co je okolo. Já mám u bydliště vymyšlenou trasu s bradlama, ručkováním, šplhem na provaz a ručkováním do kopce.
    DREAMWEB
    DREAMWEB --- ---
    btw nevite nekdo v praze, vychod od prahy o nejake cvicne prekazce - stene k prelezani? zena ma porad pocit, ze to neni moc tezke :)
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    co říkáte na Krynici? Já byl na registracích oba dny, tak nemůžu hodnotit, ale prý byl problém s dobrovolníkama na trati, že tolerovali nerespektování pravidel. Toho jsem byl aj svědkem, když jsme lanovkou vyjeli nahoru k monkey A a tam někteří nejdřív vylezli úplně nahoru a tyče přešli po nohou. Dobrovolníci nic. Když jsem viděl takhle druhého, tak jsem nevydržel a sundal ho dolů, nakonec to dal podle pravidel... naštěstí jsem měl ještě červené tričko, tak mě poslechl.. jinak prý trať ok..

    Jinak Valču nedám jako závodník, ale jako drill master na HH, takže zase nová zkušenost, docela se těším.. :) v krynici dokončili HH všichni
    DREAMWEB
    DREAMWEB --- ---
    TAURUS: v tomhle pocasi? jsi se zblaznil? umru jeste pred startem. :D
    ale vazne, nejake blbnuti s trx, kdy je mi jasne ze bych mohl delat vic. a beham na autobus.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Jestli někdo jedete do Krynice, tak se možná potkáme zítra a pozítří na registracích.. nebo pak večer někde na baru :) Kdo jste nebyl, tak musím říct, že Krynica je nádherný místo, lázně, jako z pohádky a spousta krásných holek... jen ty kopce teda, to je hnus fialovej!

    Koukám, že po loňsku má většina Litovel spojenou spíš s mejdanem, než se závodem. No já to mám stejně, jen doufám, že letos si budu pamatovat, jak jsem se dostal do stanu :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAURUS: presne tak. doufam ze bude cil resenej stejne jako loni - u stanu s pivkem hned vedle ostnace :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    NAGASAWA: No pane jo. Tak to má dobrej základ a zřejmě mu bude stačit hodně naběhat. Litovel jedu také, ale bude to spíš taková sranda párty, očekávám bahenní lázně a vzhledem ke startu tuším 13:15 to o rychlosti nebude :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAURUS: jj vojaci tam maji jeste legrace ve stylu plazeni se potrubim mezi prasecimi vnitrnostmi a podobne, ale to uz se radeji prihlasim do armadniho kurzu preziti, kterej tu vojaci organizuji, kde se u toho jeste neco navic priucim. Kazdopadne - Army run se povedl. Ohledne mince diky za informaci, predavam ji hned dal a treba se tam soused dostane. V ramci prace u armady prosel ve statech kurzy u Navy Seals a Rangers a OCR ho strasne chytly a ma ambice dostat se na spici, tak jsem zvedavej jak se tim prokouše. V srpnu me s tim ceka Litovel, tak doufam ze to preziju a udycham.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    NAGASAWA: Co jsem četl, tak by měla být zrovna tahle "překážka" standardní součástí vojenské výcvikové dráhy ve Vyškově. Já bych to klidně vyzkoušel. Každý má své slabé místo a nevíš, kdy ti vytečou nervy...
    Jinak známí též nadšení. Snad se na ten Army někdy dostanu.

    Kvalifikace na Evropu je přes tu "minci". V první padesátce má šanci se kvalifikovat, pokud běží elitu a těch 40 před ním už kvalifikaci dostali v minulosti.

    The Top10 racers in the Men’s and the Top10 in the Women’s Elite Heats at any European Spartan event will receive an email invitation.

    Any event from 7 September, 2015 until Saturday prior to the European Championship will provide the opportunity to participate / qualify.

    If anyone in the Top10 finishers has already received an invitation, then the 11th place finisher will be invited. If the 11th place finisher already has earned an invitation, it will pass to the 12th place finisher, and so on.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAURUS: akorat znami a byli nadseni. me uz napady typu killhous kde ti pousti brekot ditete a kde smrdi vykaly prijdou trochu infantilni a to to mam za domem.

    Jinak se me vcera soused z armady umistujici se na SR pravidelne v prvni padesatce ptal na to, jak probiha moznost pro kvalifikaci dejmetomu na evropske mistrovstvi a podobne. Nevite? Radeji se zeptam misto googleni. Diky moc za pripadny info.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Byl někdo na Army ve Vyškově? Nebo už je to tu samej lazar? :))
    já mám pro změnu natažený lejtko, takže s běháním jsem taky na štíru.
    Ale přihlásil jsem se na Litovel.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    DREAMWEB: tak jak se připravuješ? :)
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    PODFUCK: já ji dostal až po týdnu a pár dnech. Nejsem doktor, ale jestli to máš stejně, jako já, tak je to trochu předčasný odpískat to - ale ono to můžeš mít zlomený úplně jinak, než já - když jsem viděl svůj rentgen, tak tam v podstatě ta zlomenina ani nebyla vidět, kosti na sebe navazovaly, žádný úlomky a tak..
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    BUTTERFLY: Mam to stejny, ale nechteli mi dat chodici sadru. Jinymi slovy zarijovy ultrabeast mam rovnou odpiskat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam