TAURUS: no moc jsem neběžel. Když to došlo k tomu nejhoršímu, tak jsem byl nahoře na kopci, nějak jsem se dolů stejně dostat musel. Dál už to bylo v pohodě, bolelo to jen při seběhu. Ale za to tak, že jsem málem vylít z kůže.
Koukám na reakce z Reviště a jsou dost smíšený, každopádně to bylo pořádně těžký, na tom se shodli asi všichni. Opět se podvádělo, kde to jen šlo. Já když vidím někoho podvádět, tak už se neudržím a řvu na něj. Otázkou zůstává, jestli to k něčemu je. Opět prý excelovali Maďaři, kteří anglicky rozuměli, jen když potřebovali pomoc. Pořád si říkám, jak to ty lidi odnaučit. Ostatní často viní dobrovolníky, ale musím uznat, že zařvat si dovolí jen ti ostřílení - většinou jsou to mladý kluci a holky a trochu se toho bojí. Další věc je, že dobrovolník tam není od toho, aby na někoho křičel, nebo se dohadoval. V tomhle mají asi menší závody, jako PR, nebo AR výhodu, že tam chodí zpravidla nadšenci a ti nepodvádí. Nebo aspoň jsem neslyšel, že by se to na těch závodech dělo.