• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAURUSSpartan Race a další OCR: Predator Race / Army run / Bahňák / Tough Mudder / Beskydská 7
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    MACHYK: To věřím :D já tyhle nosicí překážky moc nemusím, přijdou mi takové laciné. Radši kdyby v CEE regionu přidali nějaké nové typy překážek, na mistrovství jich teď byla celá řada.

    BUTTERFLY: tak to by bylo super!
    MACHYK
    MACHYK --- ---
    TAURUS: LIberec byl povedeny i z pohledu zavodnika :) Spoustu lidi rozbil skokansky mustek a nasledne pytle
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: prý ve 2017 je to v plánu, tak uvidíme.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Bylo by super mít v areálu 2-3 překážky, co nejsou v závodu, k dispozici pro návštěvníky jako ochutnávku. Ale asi to narazí na nutnost mít od návštěvníků podepsaný reverz, nebo možná by šlo vyhradit ten prostor okolo s tím, že vstup jen na vlastní nebezpečí a děti jen v doprovodu rodičů, kteří za ně odpovídají.
    Myslím že třeba hod oštěpem by mohl být dost oblíbený :)
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: tohle je dobrej postreh s tema prekazkama, predam na vedeni...
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Já dám zase report z dětské trati :)
    Sice se nebylo nutné zcela ponořit, ale pořádné bahníčko tam i nejmenší měly, bylo strašně zábavné tam vidět některé dětské reakce plné upřímného zoufalství z toho, že mají botičky od bláta :D Myslím že to musela být pro některé obzvláště slušná iniciace do kruté reality.
    Honza Jirkal dělá skvělý rozcvičky, je fakt vidět jak ho to baví a dělá srdcem.
    A taky oceňuju, že se tam děti mohly před závodě vyřádit v Kids Zone na cílových překážkách (to bych ocenil i na dospělé trati).
    Liberec tradičně povedený závod, i když jsem se osobně zúčastnit nemohl.
    LFE
    LFE --- ---
    BUTTERFLY: Aha, diky - prave u tech klad jsem si, se svym 1,60m rikala, jak bych se pripadne zapojila .-)
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    LFE: ano, startují. Jednu jsme v týmu měli, ani nevím, jak se jmenovala, říkali jsme jí "Maličká" :) U klád jsme usoudili, že by nám asi moc nepomohla, tak pár lidem nosila pneumatiky.
    LFE
    LFE --- ---
    Mozna naivni otazka, ale startuji na HH i zeny? Videla jsem jen same svalovce, co pobihali po arealu s kladama na rameni.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    NAGASAWA: tam jde o to, aby se k sobě dostali lidi, kteří se pokud možno neznají, ideálně nemluví stejnou řečí. Musí se rychle sehrát, naučit se spolupracovat a přemýšlet nad úkoly. Na některý věci je třeba být víc vychcaný, než silný. Síla pochopitelně hraje velkou roli. Tady to bylo složený s těch nejlepších ze SRTG, takže to mělo celkem vysokou úroveň. Přiznávám, že zrovna já patřil ke konci mezi slabší články. Jsem zvědavý, jak to bude vypadat příští rok, až se tam bude moct přihlásit každý. Doufám, že tam nepolezou lidi, co se válí a jen chtějí fotku se známkou, to by dopadlo špatně.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BUTTERFLY: aha, tak to je potom celkem zrada, i kdyz ma samozrejme svoji logiku. Praveze jsme se domlouvali s relativne sehranou bandou lidi, ze bysme do toho sli a tahle informace zamichala kartama. Hlavne zminovanej soused ze specialnich sil, co prosel drillem u navy seals a rangers by se pro podobnou ciste teamovou zalezitost hodil.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    NAGASAWA: na to bych nevsázel, na HH se týmy tvoří náhodně - na začátku si lidi stoupnou prknům, na kterých jsou písmena, nebo čísla a pak se podle toho rozřadí. A veř mi, že prostor pro prohledávání prken tam není. Pokud bys to zkusil, tak akorát naštveš drillmastery a okamžitě to odskáčou všichni hromadným trestem, jako jsme to odskákali my, když nám něco říkali a někdo se u toho bavil.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    NAGASAWA: Nikdo o Muaythai nic nerikal ;) Zlobim :)
    Neprecenuj je. Co trenujes, v tom jsi dobrej.
    Prave jsem si rikal, ze bych asi tym na HH nedal dokupy.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BUTTERFLY:
    PODFUCK:

    kdyz je rec o Muaythai, tak se ted na trenincich potkavam s kamaradem Tomasem Mazy Mazalem, mistrem CR z roku 2013 kterej loni vstoupil do armady, tak ho chci pristi rok vytahnout na Beast, spolecne jeste se sousedem, kterej je prozmenu z 601 SKSS, tak doufam ze je to chytne a pujdeme potom spolecne do teamu na verejnej HH, kde to za me ti dva alespon odedrou :)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    BUTTERFLY: To zni dobre.
    Tak pozdravuj Dusana i Rendu od Kneesocka ;)
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    PODFUCK: Hurricane Heat. Je to 6hodinový dril ve vojenském stylu, v týmech chodíme kolem trati a plníme úkoly - většinou někde něco nosit, někam dostat "raněného", nebo tak. Po celou dobu jsme měli s sebou pneumatiku a ID wood, což je to dřevo na fotce. V druhé půlce nám dali tahat velkou kládu. Pak jsme s sebou měli třeba 3m lana, kterýma jsme si v jednu chvíli museli svázat nohy a jít přeplazit ostnáč za pomocí ID wood. V USA je i 12hodinový HH a podle mě je otázkou času, kdy to sem taky dorazí.

    chodím v Pardubicích k Macákovi, který je spíš zaměřený na Thai, MMA tam jezdí trénovat Bohouš Lungrik z Hradce

    NAGASAWA: ano, letos to bylo jen pro SRTG, více méně to bylo v režimu testování, než tam pustí širší veřejnost. Podle mě dobrej krok, aspoň se to poladilo.. První HH byl takový chaotický, teď už to je víc promyšlený, drillmasteři (taky jsem v té roli byl a znova budu v Tokaji) víc zkušení.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PODFUCK: Hurricane Heat mohly absolvovat akorat SRTG skupiny?
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    BUTTERFLY: Co je to HH a kam chodis trenovat MMA? :)
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Tak jsem to přežil. Přiznávám, že jsem z toho byl celkem podělanej, dva dny před tím jsem blbě spal. Jsem totiž víc běžec, než silově zaměřený. A byla to brutalita v tom nejlepším slova smyslu. K samotnému programu nic psát nebudu, na to bude celý článek. Fyzicky mě to pořádně vysálo a poslední hodinu jsem toho měl plný zuby, měl jsem chuť vzít ID wood, praštit s ním o zem a zařvat "seru vám na to!", ale naštěstí jsem to neudělal... ale trvat to o další hodinu déle, možná k tomu dojde. Ke konci jsem myslel, že se zlomím vejpůl. Ale podotýkám, že nejsem v nejlepší kondici po zlomenině a navíc jsem línej. Byla to pořádná ráda do svědomí a až mně povolí ty otlačený ramena z klády, začnu zase poctivě chodit na MMA (ke kterému mě kdysi dávno namotivoval Podfuck, ani o tom neví) a makat. Tím chci říct, že pro některé z vás by to nebyl takový masakr, jako pro mě. Každopádně můžu vřele doporučit už jen pro tu atmosféru a zkušenost. Když jsme s těma kládama procházeli festivalkou a křičeli warrior ethos, tak mi běhal mráz po zádech a běhal údajně i divákům. Za rok bude HH pro všechny. Koho to jen trochu láká, tak neváhejte a běžte!

    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    V sobotu budu v noci (5.00 u mě není ráno) startovat na HH v Liberci, tak držte palce, popravdě z toho mám větší vítr, než z UB. Jen pro zajímavost: vedle čelovky, suplementů, hydrovaku a černého oblečení máme v povinné výbavě také 3metrový 7mm lano. Pochopitelně nikdo netuší proč.

    Jinak v pátek jsme v naší SRTG dělali trénink ve stylu HH a byla to celkem sranda, 2 a půl hodiny jsme lidi tam tahaly okolo Chrudimky, kde jsme je samo sebou i vymáchali. Vypadali, že si to celkem užívali a já byl spokojený, že naše plány klaply na 100 % včetně počasí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam