• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAURUSSpartan Race a další OCR: Predator Race / Army run / Bahňák / Tough Mudder / Beskydská 7
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    NAGASAWA: Jo, bude to zase něco nového a bude to určitě víc "zimní", předpokládám že tam fakt bude sníh a budou to moci vytáhnout víc do kopce, jako prve v Jasné. Mohlo by to být skutečně hardcore zimní.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mmmm zimni spartan Dolni morava. Super. Mrknout na rozhlednu, druhrj den si pujcit fatbike na snehu na Kralickym snezniku. To by mohl byt skvelej vikend.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Winter v CZ bude někde na kraji Jeseníků, Dolní Morava.
    Bych si teda radši zopakoval loňský Liberec.
    LFE
    LFE --- ---
    BUTTERFLY: Hlavne bych pro priste ocenila lepsi material nez letos v Liberci, ta hnusna umelotina z PET lahvi je vysmech urceny akorat na vhozeni do kose po cvaknuti selfie. Kdo by si to na sebe dobrovolne znova oblekl? Na sport?! Pche..
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: Na Kouty slibovali úplně jinou trať, ale sám jsem v tomhle směru docela skeptickej... doufám, že bude něco nového a hlavně nějaký CZE winter. Jinak novinka: finisherská trička jsou od 2017 k mání ve velikosti XS. Což už mělo teda být dávno, sám si teď beru S a sedí mi jak ulitý. Holky to pak mají jak noční košile.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Predator bude na Monínci...
    Na jednu stranu je fajn jít do známé lokace, na druhou stranu něco nového by to taky chtělo.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Koukám byly vyhlášeny některé závody SR 2017, zatím známé lokality, Kouty, Svit.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    MACHYK: To věřím :D já tyhle nosicí překážky moc nemusím, přijdou mi takové laciné. Radši kdyby v CEE regionu přidali nějaké nové typy překážek, na mistrovství jich teď byla celá řada.

    BUTTERFLY: tak to by bylo super!
    MACHYK
    MACHYK --- ---
    TAURUS: LIberec byl povedeny i z pohledu zavodnika :) Spoustu lidi rozbil skokansky mustek a nasledne pytle
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: prý ve 2017 je to v plánu, tak uvidíme.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Bylo by super mít v areálu 2-3 překážky, co nejsou v závodu, k dispozici pro návštěvníky jako ochutnávku. Ale asi to narazí na nutnost mít od návštěvníků podepsaný reverz, nebo možná by šlo vyhradit ten prostor okolo s tím, že vstup jen na vlastní nebezpečí a děti jen v doprovodu rodičů, kteří za ně odpovídají.
    Myslím že třeba hod oštěpem by mohl být dost oblíbený :)
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: tohle je dobrej postreh s tema prekazkama, predam na vedeni...
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Já dám zase report z dětské trati :)
    Sice se nebylo nutné zcela ponořit, ale pořádné bahníčko tam i nejmenší měly, bylo strašně zábavné tam vidět některé dětské reakce plné upřímného zoufalství z toho, že mají botičky od bláta :D Myslím že to musela být pro některé obzvláště slušná iniciace do kruté reality.
    Honza Jirkal dělá skvělý rozcvičky, je fakt vidět jak ho to baví a dělá srdcem.
    A taky oceňuju, že se tam děti mohly před závodě vyřádit v Kids Zone na cílových překážkách (to bych ocenil i na dospělé trati).
    Liberec tradičně povedený závod, i když jsem se osobně zúčastnit nemohl.
    LFE
    LFE --- ---
    BUTTERFLY: Aha, diky - prave u tech klad jsem si, se svym 1,60m rikala, jak bych se pripadne zapojila .-)
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    LFE: ano, startují. Jednu jsme v týmu měli, ani nevím, jak se jmenovala, říkali jsme jí "Maličká" :) U klád jsme usoudili, že by nám asi moc nepomohla, tak pár lidem nosila pneumatiky.
    LFE
    LFE --- ---
    Mozna naivni otazka, ale startuji na HH i zeny? Videla jsem jen same svalovce, co pobihali po arealu s kladama na rameni.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    NAGASAWA: tam jde o to, aby se k sobě dostali lidi, kteří se pokud možno neznají, ideálně nemluví stejnou řečí. Musí se rychle sehrát, naučit se spolupracovat a přemýšlet nad úkoly. Na některý věci je třeba být víc vychcaný, než silný. Síla pochopitelně hraje velkou roli. Tady to bylo složený s těch nejlepších ze SRTG, takže to mělo celkem vysokou úroveň. Přiznávám, že zrovna já patřil ke konci mezi slabší články. Jsem zvědavý, jak to bude vypadat příští rok, až se tam bude moct přihlásit každý. Doufám, že tam nepolezou lidi, co se válí a jen chtějí fotku se známkou, to by dopadlo špatně.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BUTTERFLY: aha, tak to je potom celkem zrada, i kdyz ma samozrejme svoji logiku. Praveze jsme se domlouvali s relativne sehranou bandou lidi, ze bysme do toho sli a tahle informace zamichala kartama. Hlavne zminovanej soused ze specialnich sil, co prosel drillem u navy seals a rangers by se pro podobnou ciste teamovou zalezitost hodil.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    NAGASAWA: na to bych nevsázel, na HH se týmy tvoří náhodně - na začátku si lidi stoupnou prknům, na kterých jsou písmena, nebo čísla a pak se podle toho rozřadí. A veř mi, že prostor pro prohledávání prken tam není. Pokud bys to zkusil, tak akorát naštveš drillmastery a okamžitě to odskáčou všichni hromadným trestem, jako jsme to odskákali my, když nám něco říkali a někdo se u toho bavil.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    NAGASAWA: Nikdo o Muaythai nic nerikal ;) Zlobim :)
    Neprecenuj je. Co trenujes, v tom jsi dobrej.
    Prave jsem si rikal, ze bych asi tym na HH nedal dokupy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam