TAURUS: to snad ani nechceš :D Jinak na SR sezonu mám permici za práci, co pro ně dělám, proto tam jezdím skoro pořád. A až si spravím fyzičku, zkusím třeba nějaký PR, jsem docela sračka na překážky :)
TAURUS: v Tokaji jsem byl, ale nakonec nestartoval, protože mám od Liberce pravděpodobně zánět v zápěstí. Jinak trasa se líbila, až na pár failů, který se stávat nesmí (fronty a občerstvovačky bez vody). Tohle byla velká ostuda a naprosto chápu, že jsou lidi naštvaný. Ptal jsem se, jak je možný, že tak zkušený tým, jako SR má udělá takový chyby. Jediný, co se ke mě dostalo je to, že mají problém s komunikací s Maďary, což není žádná novinka.. ale ani žádná omluva. Prý se to ve 2017 stávat nebude a to pevně doufám, protože už tak si uřízli pořádnej kus ostudy.
Ale taky pozitivní věci se děly: Maďaři jsou sice v mnoha případech tataři zabědněný, ale mají k přírodě daleko větší úctu, než my, protože trať byla nebývale čistá a najít tam odpadky bylo fakt vzácné. To potvrdili všichni, co běželi.
A druhá věc: jeden člověk z elity se zranil tak, že nemohl pokračovat a zůstal ležet. Skončil zrovna na místě, kde se prý nebylo možné díky bahnu dostat málem ani po svých, natož nějakým vozítkem. Okolo zrovna operoval Hurricane Heat, tak borce sebrali a odnesli do bezpečí (nevím, jestli až do festivalky, ale zdrželo je to dost), takže se jedna z těch warrior ethos naplnila: I will never leave a fallen comrade. A takových věcí běhá mráz po zádech.
Jo a z tokajskýho jsme se včera docela ožrali - víno dobrý, ale opíjet se s tím raději nezkoušejte :D