TAURUS: ano, vedení vybralo několik skupin (nevím, podle jakého přesně klíče, ale tipuju, že podle aktivity) včetně té naší, aby dali dobromady 4členné týmy... bude to asi takový sranda match mezi skupinami... nevím, zase to nechci podceňovat, ale přijde mi, že smyslem toho celého je hlavně zábava. Já tam teda nejedu, protože nejsem týmový hráč, co se sportu týká, tak jsem raději vyklidil pozici těm, které to opravdu zajímá. Ale vítám to, je to příjemný bonus.. A díky za report, vyřídím ostatním, že se mají na co těšit :)
btw. chystáte se někdo na SR Trojmiasto? Je to u Baltu, takže si od toho tajně slibuju moře jako součást trati :) Jinak celkově moc zajímavá oblast z turistického pohledu. A letí se (v tomhle případě si ani nechci představit cestu autem) přes Amsterdam, takže by to mohla být i zajímavá mini dovolená se závodem jako bonus. Zpáteční letenka vyjde na 4000, což mi nepřijde tak strašné a nahlodává mě to čím dál víc.
Jo a na FB SR Endurance byl jakýsi náznak, že v Koutech bude HH12HR... a to mě hlodá ještě víc, asi neodolám.