• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAURUSSpartan Race a další OCR: Predator Race / Army run / Bahňák / Tough Mudder / Beskydská 7
    PIP
    PIP --- ---
    Nejedete někdo náhodou dnes večer/zítra brzy ráno do Koutů s volným místem v autě?
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Adrenalin Challenge Race:
    Neděle 14.5.2017 v 12:00 hod. prezentace, start závodu 13:30 hod
    www.adrenalinchallenge.cz

Plavání přes Labe tam a zpět cca 450m
    Kolo - cross country cca 10 km
    Střelba - a) střelba ze vzduchovky vleže, b) střelba ze vzduchovky vestoje
    Orientační běh cca 1 km ve městě
    Žebřík na Tyršův most – cca 15 m
    Via Ferrata - výška stěny cca 95 m
    Běh na Pastýřské stěně + seběh – cca 5 km
    Skok z Tyršova mostu (do lana) – výška cca 16 m
    Paddleboard na Labi – vytýčená trasa mezi bójkami cca 400 m
    Uphill - výběh na Pastýřskou stěnu, převýšení cca 100 m
    Extreme travers – délka cca 300 m, výška cca 100 m
    Slanění ze zámku s doběhem do cíle

Sleva 500,- když vás nahlásím já.
    KRUTOMISTR
    KRUTOMISTR --- ---
    Zdavím! Bohužel díky zranění se nemohu zůčastnit v neděli 30. 04. 2017 - Spartan Sprint Kouty.
    Pokud by měl někdo zájem prodám DVA lístky na tuto událost. Cena dohodou
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Celkem chápu, že Super vynecháš... 12 hodin je už tak dost.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    pro "pobavení": tohle mi přišlo včera ráno

Gear list:
    signed waiver
    black top (without logos, text at.)
    headlamp and spare batteries
    knife
    food/fuel/water/electrolytes for 12 hour
    rope/paracord - 20m / It has to carry your weight!
    matches
    emergency blanket (ER polarshield)
    sandbag white color - 20-25l / for 20kg sand
    pencil and paper
    headscarft
    ball - classic ball diameter at least 20cm
    Duct tape, 50mm, lenght 50m
    backpack - you can't carry anything in your hands!

...

Here's what to expect:
    - Burpees. Running. Jumping. Memory. Mud. Water. Ropes. Ciphers. Barbed wire. Burpees. Teamwork. Burpees...
    - Be prepared to spend 12+ hours on the action. It's going to be more difficult than any of others races.
    - You will be assigned to a team for portions of the event. You will rely on that team, and they will rely on you to get every single member of your team to the next challenge.
    - We prepared two checkpoints. If you can't do it - you're quit.

Včera jsem nemohl usnout a pořád jsem přemýšlel nad tím, co budou ty dva checkpointy. A přiznávám, že nervozita roste. Pravděpodobně ani nenastoupím na Super, abych bych na HH12HR 100%.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    PODFUCK: 3500, pokud mas na mysli startovne
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    BUTTERFLY: Co za to chteji?
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Aktualne v Koutech...
    Webkamera - Ski areál Kouty
    http://www.kouty.cz/webkamera
    HH12HR bude vyzivny. Ve vybave mimo jine fotbalovy mic, nebo 25kg bagl, docela me presel humor.
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    BUTTERFLY: Díky za info. Taky si myslím, že to asi nebude žádný poděl. Jen mi šlo o to, jestli jsme postupovali správně.
    Ještě budu teda vyčkávat. Dík
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    UGLUGF: to je taky mozne, ted bych si na tvem miste hlidal startovku. Vyrizeni preregistrace muze chvilku trvat, takze bych nepanikaril, kdyz to tam po 2-3 pracovnich dnech nebude. Slecne by se meli pak ozvat, ze je vse vyrizeno a ona by se pak mela ozvat tobe s tim samym. Jinak jsem za ty 4 roky, co na SR jezdim nezazil, ze by nekdo zkusil obkladat s preregistraci.
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    BUTTERFLY: No my postupovali tak, že jsem slečně přeposlal osobní údaje a přeregistrovala mě údejně ona. Žádný potvrzující email jí ani mně nepřišel. Máš nějaký konkrétní kontakt na který by se to mělo odeslat?
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    UGLUGF: standardni postup je, ze ti dotycny posle email s potvrzenim registrace, ktery pak posles na SR se svymi udaji a oni te prepisi - kdyz je to vyrizene, mel by ses najit na startovni listine.
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    Máte někdo zkušenost s přeregistrací na Spartan Race? V pátek jsem od někoho překoupil registraci a zatím žádný potvrzovací email. Tak jen jestli je to normalní nebo jsem někoho jen zadotoval. :D

Dík
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    dnes trochu nevsedni tema na blogu, preji prijemne cteni :)

http://www.spartan-race.cz/cs/media/blog/spartan-news?article=38343
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    lehce OT: tady je článek od Radara z Železný koule - moc dobře se to čte a na 100 % se s ním, jakožto taky poleno, ztotožňji. V porovnání s akurátním a občas až arogantním stylem KB5 mi tenhle přístup sedí daleko víc. Tím to nechci shazovat, jen píšu, jak to na mě působí. Každopádně Radarova cesta od základky třeba k tomu snowboardu, jak popisuje, to je jak přes kopírák můj příběh s během, potažmo OCR.

Jsem poleno, kašlu na to | Železná koule
    http://www.zeleznakoule.cz/jsem-poleno-kaslu-na-to/
    MACHYK
    MACHYK --- ---
    TAURUS: na vyuku ostepu se rad prihlasim :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Tak kb5 je extrém co se týká správné techniky cviků, a Pavel miluje kontroverzní témata a výroky. Když se to zkombinuje, vyjde takový článek. Jeho argumentace dává smysl, ale jen pro velmi omezené procento cvičenců (z mého pohledu).
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    tohle mě docela pobavilo... a můj názor je, že pokud nemá člověk zdravotní potíže a dělá je pořádně, tak mu to neublíží. Sám mám za sebou řádově tisícovky burpees a nemyslím si, že by mi to nějak ublížilo, naopak...
    "Angličáci" (Burpees) - nejhloupější cvik na světě - KB5
    http://www.kb5.cz/2017/03/anglicaci-burpees-nejhloupejsi-cvik-svete/
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: prosímtě zapomněl jsem ti odpovědět na pozvání do Pardubic. Je to lákavé, trochu pocvičím a ozvu se :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam