Koukal jsem na finále jednotlivců i týmů a byla to strhující podívaná. Obdiv k našim reprezentantům, jen si neodpustím: škoda těch pádů na překážce, dál ještě uteklo stříbro o 10 vteřin... každopádně to nic nemění na tom, že před nima smekám! Na FB jsem zahlédl nějaké řeči o tom, že OCR je pro TV neatraktivní, nekoukatelný a nudný sport. Po tomhle víkendu říkám, tak to sakra ani náhodou!!!
TAURUS: Ono nejvíc vtipný na tom je, že to jde od lidí, kteří jsou sice dobrý, ale nepatří mezi špičku. Kde si berou právo na takové řeči je mi záhadou. Pravá elita, lidi, co vítězí chová k lidem, co mají v OCR hlavně zábavu úctu, jako ke kterémukoliv jinému závodníkovi, to myslím mluví za vše.
TAURUS: tenhle web se mi moc líbí, našel jsem tam i svůj první závod z roku 2013. Je to taková sportovní sociální síť, kde se jde kámošit, srovnávat výsledky atd. A SR to celkem tlačí, když jsme chtěli jednoho blázna od nás přihlásit na Ultra World Championship na Islandu, účet tam byl nutný k registraci.
A ještě k MS: Mám radost, že můj velký oblíbenec Jon Albon skončil druhý. Vidět je tam se Zuzanou byla pro moje oči paráda. A taky pozitivně hodnotím za pravidla na týmovém závodu. Myslím, že to udělalo závod dost zajímavým, i když náš tým na to nakonec doplatil. Kdyby to někoho zajímalo, tak to celkem hezky popsali na OCRA, za což palec nahoru:
http://www.ocra-cz.cz/tymove-stafety-na-ms-spartan-race/