• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAURUSSpartan Race a další OCR: Predator Race / Army run / Bahňák / Tough Mudder / Beskydská 7
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    ULTRAMARINE: jestli dobře koukám, tak je tam ještě jeden ve Skotsku 15. 9. A Double Ultra asi nebude. Můj osobní tip je, že jim to zatrhli z US stejně, jako HH24HR.
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    BUTTERFLY: mas prehled o nejakych dalsich ultra? Uz je to na webu? Ja zatim videl jen ultra v Andorre.
    European event - Kuwait, hmmm :)
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Tak nakonec ne Vechec, ale opět Valča. A ještě nějaké další Ultra po Evropě. A já mám v hlavě brouka, protože Ultra chci ještě dát, jen nevím, jak se s Valčou smíří moje koleno.
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    TYCHOVRAHE: Ted jsi me prozradil :)

    No, kdyby nekoho zajimal jeste pohled na Island - tak jsem dal do kupy ceskej report - http://ar2.palonc.org/...spartan-iceland-ultra-mistrovstvi-sveta-ve-spartanu-na-24-hodin-na-islandu/

    BUTTERFLY: Zhruba po 330km (asi 100 km do cile) zacalo dost huste snezit, takze zaver byl ponekud ostrejsi - dupani stopy, vres, zaveje po pas... jak kdy :)
    MACHYK
    MACHYK --- ---
    TAURUS:
    BUTTERFLY:
    Vzhledem k tomu, že jsem rodinku i sebe ubytoval těsně pod sjezdovkou jsem rád, že to nebylo u arény, protože bych to měl dost z ruky :) Takhle jsem si dal před závodem procházku skoronočním lesem a na registraci byl v 8 a vše v klidu stihal.
    Co se týče závodu, tak ten se mi celkem libil, jen to poznamenala prasklá větev, tedy noha člověka co kousek odemne spadnul z monkeybaru. Trochu me to rozhodilo a ten zvuk mám pořád v uších.. Běh byl super, mám rád zimni krajinu i kopce. Medaile je pěkná a z trika jsem na rozpacich, uvidime po prvnim vyprání, ale loňský z moravy je u mě o pár levelů výše. Doufám, že na Eduardu bude OK. Zdar a silu.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Vysvětluju si to tak, že by za pronájem Arény museli platit podstatně víc, než za ty budky nahoře. No nic, už jsme to absolvovali, přežili, a příště ať je to lepší.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    TAURUS: registrace jsem taky nepochopil. Můj názor je, že je do té arény nepustili, jinak si nemumím vysvětlit, proč to neudělali, jako předloni, kdy to fungovalo dobře. Pod lanovkou to byl dobrej nářez, mám z toho roztrhaný kalhoty s pocitem, že jsem dopadl ještě celkem dobře :D
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BUTTERFLY: Čekal jsem, že bude registrace v Home Credit Aréně jako před 2 lety. Jak jsem zjistil, že je nahoře, tušil jsem, že bude špatně. Ale dalo se to.
    Mě teda dost nudila první půlka závodu. Do kopce, z kopce, do kopce, z kopce, překážky jen přelézání. Potom od slackline dál už to dostalo spád, probral jsem se a druhou půlku si dost užil. Náročnost překážek je v zimě násobená vlhkem a námrazou, běh po rovince žádný, tak těch 8 km dalo dost, dost zabrat.
    Jsem rád, že zařadili i sjezd na pytli, pořád na Jasnou vzpomínám
    Dali jsme ovšem ručkování i multirig, takže radost.
    Závěrečný seběh pod lanovkou bylo dobrý maso, půlku jsem jel po zadku.
    Medaile je fakt krásná. To umí Spartan nejlépe. Tričko taky cajk.
    Mohli tu první půlku trochu víc zpestřit. Pak by to bylo perfektní
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Tak dnes to bylo takové... no asi to budete číst všude, pokud vás to zajímá a nebyli jste: špatně rozložená festival area, registrace, bagcheck atd. Tohle se moc nepovedlo, dost se tam projevil i malý zájem dobrovolníků - lidi chyběli a bylo to znát. Chápu, takhle v zimě se mi taky nechce. Ale dál to bylo velmi povedené! Musím uznat, že mě to docela potrápilo, protože jsem v poslední době zanedbal běh. V každém případě to hodnotím jako pestrý, náročný, zábavný závod a taky musím pochválit medaili, která je vážně krásná a je vidět, že se s tím někdo vyhrál. Dnešní Liberec má u mě po rozpačitém začátku rozhodně palec nahoru! Těším se za týden na můj první Predator v Krušných!
    NIGHTINGALE
    NIGHTINGALE --- ---
    BUTTERFLY:
    TAURUS: Bezva, díky moc za tipy. Já si teď hlavně potřebuju rozmyslet, jestli se mi chce trmácet přes celou republiku (jakože zatím moc nechce). Spíš se nejdříve porozhlédnu, jestli není něco z konkurenčnch závodů poblíž, případně ještě zjistím, jak to vypadá v Polsku, které mám za kopečkem...
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    NIGHTINGALE: Nebo zkus na FB přímo skupinu, kde se domlouvá spolujízda na Spartany resp různé OCR závody.
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    NIGHTINGALE: Poptej na FB v události odvoz. Tě někdo rád za příspěvek na benzín sveze. A třeba získáš nové akční Spartanské přátele. :D
    Já už takhle nabíral lidi z Prahy na Moravu i na Slovensko.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NIGHTINGALE: Lipno by mohlo byt fajn. Loni jsme tam byli na enduro zavodech, kdy nas behem dvou dnu protahli lesy okolo celyho lipna a trasy by tam byly skvely, kor kolem stezky v korunach stromu, bikeparku, anebo na protejsim brehu ve skalach.
    NIGHTINGALE
    NIGHTINGALE --- ---
    UGLUGF: To asi jo no, já zatím běžel jen dvakrát Sprint :-) Pro mě je ta vzdálenost fakt velká překážka, nemám auto a v mém okruhu přátel žádní Spartani nejsou, jen samí nerdi a kavárenští povaleči :-)
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    UGLUGF: Slovenská crew se s tim nějak páře, taky se mi nezdá, že to ještě není vydané. Teda kromě data, které pěkně blbě naplánovali na 1. 9.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    NIGHTINGALE: Někdy se zajeď podívat na Slovensko do Vechce a spojení "z ruky" dostane úplně jiný rozměr :D

    TAURUS: taky na to řádně zbrojím... ale je to jen Sprint, než se rozkoukáme, bude cíl. Za to HH si to budou užívat už od 3.00 - to jim nezávidím...

    Jinak Pavel Paloncý v noci vyhrál Spine Race - 320 km po nehostinných místech Anglie. Na videu z cíle se tvářil, jakoby se nechumelilo :) Takže Pavle, ještě jednou velká gratulace a klobouk dolů!
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    NIGHTINGALE: Seš hovno Spartan. :) Lipno pecka - rozhodně lepší než 5 let zasebou stejnej Liberec.

    TAURUS: Hm, vypadá to na po dlouhé době opět opravdu zimní závod. :D Já jedu až na Predator Winter Weekend a podle videí na Instagramu to bude asi slušnej zimní hell. :D

    Btw. jak je to s Ultra? Už je nějaký pevný datum a místo?
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Zítra předpověď na Ještěd mínus 10.
    NIGHTINGALE
    NIGHTINGALE --- ---
    BUTTERFLY: To je škoda, Lipno je dost z ruky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam