COULEEN: díky za info, já jsem to předal a zároveň si taky přečetl...
Je to vskutku lákavé vozítko... V tom fóru co jsi postnul jsem se dočetl že to má i štělovatelnou spojku... To jsou všechno pozitiva, že si s tim člověk kerej nikdy žádný solidní rc auto neměl vyyhraje i po technický stránce...
Co sem tak narazil po internetech, tak někerý lidi si z toho dělaj i vyloženě on-road záležitosti.. Což teda asi svědčí o rozmanitosti nastavení podvozku, není-liž pravda... ?
No, do opavy se nedostanu.. chtělo by to vidět na živo o tom žádná..
Ta micro-t kerou sem měl tu čest (jak jsem zmiňoval) mě osobně právě nadchla svojí velikostí, (resp. maličkostí) já sem v tu chvíli měl dokonce představu o tom vykuchat ten ovladač, udělat trochu "modelařiny" na něm, zkrátka ho nějak zkomprimovat a napájet z accu. (vlastně už jen to že by se odřízl ten box na 8 tužkovejch a dal by se do rukojeti accupack, by hodně zmenšilo ten ovladač...) Šlo o to, že se celej ten set pak stal v podstatě kapesní záležitostí... Třeba mini-z má i ten ovladač malinkej, to se mi líbí...
Další věc je že u tý losi micro-T je super ta cena... 1,8k to je prostě paráda.. jasně neni to stříďák je to na FM rádiu a pod... To zase u toho 1/24 sc trucku za 2,4k je víc muziky, 4x4 olejový tlumiče apod... Jenomže to už se zase vyplatí rovnou vzít tu střídavou verzi jak jsi zmiňoval, to je fakt, ale to už sme skoro na ceně dvou micro-T setů... :)
No ještě to chce zvážit, zase by to chtělo abychom já i známej pořídili stejný abychom mohly soupeřit :) když už..
Když by jsi ještě narazil na něco zajímavýho, tak dávej ;) nebo když by jsi pořídil dřív než my, tak se pochlub :)